Inschrijven, facturatie, annuleren en inhalen module

Inschrijven en facturatie

Heeft u een passende training gevonden? Fijn! Dan ontvangt u na registratie een bevestiging met meer praktische informatie over de training. Eén dag na de eerste trainingsdag sturen wij de factuur naar u op.

Het kan gebeuren dat een training al vol is. Vanzelfsprekend krijgt u dan van ons een seintje: uiterlijk 2 weken voor de training begint brengen we u hiervan op de hoogte. U wordt direct op de reservelijst geplaatst voor de eerstvolgende mogelijkheid.

Annuleren

Een training of opleiding annuleren doet u liever niet. Wij uiteraard ook niet, maar bij een noodgeval kan het soms niet anders. De rechten en plichten in deze vervelende situatie beschrijven we in de annuleringsregeling.

Inhalen module

  • Inhalen van gemiste modules in de leergang is niet mogelijk.
  • Bent u afwezig op één van de lesdagen, dan ontvangt u geen accreditatiepunten voor de module.
  • Bij het niet-volledig volgen van de leergang ontvangt u geen certificaat. U ontvangt wel een bewijs van deelname aan de modules die u wel heeft gevolgd.
  • Enkele modules kunt u afzonderlijk volgen tegen gereduceerd tarief. Bel ons of stuur een bericht als u daar meer informatie over wilt.
  • Bij uitzonderlijke persoonlijke omstandigheden, die uw deelname voor langere tijd niet mogelijk maken, vragen wij u contact met ons op te nemen.

Vragen?

Wij helpen graag. Bel ons op werkdagen tussen 8.30 en 17.00 uur. Of stuur een e-mail.

Opleidingen
030 247 43 28
Bel ons
Opleidingen
opleidingen@vvaa.nl
PrivacyverklaringAlgemene voorwaardenDisclaimerCookiegebruikCookie instellingen