Accreditatie en kwaliteit

Accreditatie

VvAA heeft een Beperkte Instellingsaccreditatie (BIA) bij het Accreditatie Bureau Algemene Nascholing (ABAN). Ons volledige aanbod van bij- en nascholingen op het gebied van management(organisatie), communicatie en persoonlijke ontwikkeling is hiermee geaccrediteerd voor huisartsen, specialisten ouderengeneeskunde en medisch specialisten. Zie per aanbod de actuele status van de accreditatiepunten voor overige beroepsgroepen.

Wilt u deelnemen aan een van onze trainingen, maar is deze voor uw beroepsgroep niet geaccrediteerd? Neem dan contact met ons op. Wij kijken graag naar de mogelijkheid om accreditatie voor u aan te vragen.

Gezien de beoordelingstermijn van de accreditatieaanvraag, ontvangen wij graag uiterlijk 8 weken voor aanvang van de start van de scholing het verzoek om nieuwe accreditatie aan te vragen.

Kwaliteit

We stellen hoge eisen aan de kwaliteit van onze trainingen en trainers. Naast het kwaliteitskeurmerk van de beroepsorganisaties wordt het cursusprogramma periodiek getoetst door de Commissie Management in de Gezondheidszorg. Hierbij wordt de kwaliteit van de inhoud én de uitvoering van de trainingen getoetst door middel van mondelinge en schriftelijke evaluaties. U ontvangt na afronding van de training een persoonlijk certificaat als bewijs van deelname.

Vragen?

Wij helpen graag. Bel ons op werkdagen tussen 8.30 en 17.00 uur. Of stuur een e-mail.

Opleidingen
030 247 43 28
Bel ons
Opleidingen
opleidingen@vvaa.nl
PrivacyverklaringAlgemene voorwaardenDisclaimerCookiegebruikCookie instellingen