Persoonlijke Financiële Adviesservice

Uw financiën altijd tot in de puntjes geregeld

Een vrouw en een man praten met elkaar in een woonkamer achter de laptop.

De Persoonlijke Financiële Adviesservice helpt u uw toekomstdromen te realiseren. Dat begint bij inzicht, overzicht en een goede strategie. Wij maken samen met u de balans op, monitoren continu de ontwikkelingen en sturen zo nodig bij.

Adviesgesprek aanvragen

Wat is het?

Met de Persoonlijke Financiële Adviesservice gaat u goed voorbereid de toekomst tegemoet. Doordat het een abonnement is, kunt u altijd met vragen over uw persoonlijke financiën bij ons terecht. Wanneer u maar wilt. Uw vaste en onafhankelijke adviseur beantwoordt uw vraag en gaat ook regelmatig proactief het gesprek met u aan. Hij kent uw situatie als geen ander én houdt rekening met het totale plaatje.

U krijgt inzicht in uw persoonlijke financiële situatie, die wij voor u optimaliseren en up-to-date houden. Uiteraard krijgt u deskundig advies op maat en sluiten we voor u producten af bij geselecteerde aanbieders. Kortom, wij zorgen voor advisering, bemiddeling én beheer.

Voordelen

  • Inzicht in uw financiële situatie rondom inkomen, wonen en vermogen

  • Een persoonlijk en actueel plan voor nu, morgen en later

  • Een vaste en onafhankelijke adviseur staat jaar in jaar uit voor u klaar

3 pijlers

Inkomen

Overlijden en arbeidsongeschiktheid hebben een enorme impact op uw persoonlijke en financiële situatie. Samen bekijken we uw inkomsten, uitgaven en mogelijke verschuivingen in de toekomst. We schatten de risico’s in, geven advies en sluiten voor u een passende arbeids­ongeschiktheids­verzekering (AOV) en overlijdens­risico­verzekering (ORV) af.

Vermogen

Wonen

Lisanne Helder, financieel adviseur
Ik regel graag alles op financieel gebied voor u, zodat u daar niet naar om hoeft te kijken. En daar houdt het niet op, want ook op langere termijn sta ik voor u klaar bij vragen.

Persoonlijke Financiële Adviesservice in 3 stappen

Onze adviseurs

Aun Lo

“Als persoonlijk financieel adviseur is het mijn taak om u te voorzien van financieel inzicht. Een adviesgesprek is een momentopname. Wat vandaag goed is, kan morgen niet meer passend zijn. Samen bepalen we de route naar uw financiële doel en passen het aan wanneer het nodig is.”

Erik Slijkoord

Herman Bruurmijn

Irene D'hous-Verstraeten

Lisanne Helder

Klanten aan het woord

Dubbelinterviews van klant en adviseur

Medisch specialist Robert-Jan en adviseur HermanHuisarts Elise en adviseur IreneLogopedist Bibiane en adviseur LisanneTandarts Martin en adviseur Erik

Praktijkverhalen

Onze persoonlijk financieel adviseurs Aun, Herman, Irene en Lisanne vertellen over hun ervaringen in de praktijk.

Abonnement op onze AOV-service?

Zo ja, dan is het aantrekkelijk om over te stappen naar onze Persoonlijke Financiële Advies­service.

De advisering, de bemiddeling en het beheer van arbeids­ongeschikt­heids­verzekeringen zijn onderdeel van de advies­service. U heeft dan de zeker­heid van een persoonlijk financieel totaal­advies dat altijd actueel is.

Een vrouw zit in een woonkamer op een bruine bank met roze, gele en groene kussens en houdt haar tablet vast

Veelgestelde vragen

Downloads