Inloggen

LHV en VvAA al jaren samenwerkingspartner

Op verzoek van LHV ontwikkelt VvAA producten of denkt LHV mee bij de ontwikkeling van verzekeringsvoorwaarden. Op deze manier kunt u rekenen op dienstverlening die is afgestemd op uw werkzaamheden als huisarts en de ontwikkelingen in de huisartsenzorg.


Uw LHV voordeel  Logo LHV | VvAA

Profiteer van uw LHV-ledenkorting

Als LHV-lid kunt u gebruikmaken van diverse kortingen op verzekeringen. Zo krijgt u korting op de arbeidsongeschiktheidsverzekeringen van Movir en Interpolis. Ook heeft de LHV kortingsafspraken gemaakt voor de verzuimverzekering die u als werkgever afsluit voor de loondoorbetalingsverplichting bij ziekte van uw werknemers.
 

VvAA verzekeringsaanbod voor huisartsen

Beroepsaansprakelijkheid

Beroepsrisico’s zijn helaas niet uit te sluiten. Het blijft mensenwerk. De dekking van de beroeps­aansprakelijk­heids­verzekering sluit aan op uw beroep als huisarts. Wkkgz-risico’s zijn ook afgedekt.
 

Beroepsrechtsbijstand

Met de beroepsrechtsbijstandverzekering krijgt u  rechtshulp bij klachten en bij geschillen met uw patiënten, werknemers, collega en zorg­verzekeraars. Ook zijn er ruime mogelijkheden voor mediation.

Arbeidsongeschiktheid

Bij een ongeval of ziekte kunt u onverwacht te maken krijgen met een inkomens­terugval. Verzeker u daarom goed voor arbeids­ongeschikt­heid. Als LHV-lid ontvangt u bij MOVIR een korting van 5% en bij Interpolis een korting van 10%.

Speciaal voor u als waarnemend huisarts

Voor startende huisartsen heeft VvAA het waarnemerspakket ontwikkeld met belangrijke voordelen:

  • Uw eigen startersadviseur als aanspreekpunt
  • Uw beroepsrisico's zijn uitstekend verzekerd
  • We maken samen eenvoudig uw administratie in orde

Meer informatie

Verzuimverzekering

Als werkgever bent u verplicht om uw medewerker bij ziekte maximaal de eerste 2 ziektejaren door te betalen. Dit risico kun u afdekken met een verzuimverzekering. Met de verzuimmantels van de LHV kan uw ledenkorting oplopen tot 10%.

Zorgverzekering

Als zorgverlener wilt u zelf natuurlijk ook gezond blijven. En als u, uw partner en/of uw gezin tóch zorg nodig hebben, wilt u verzekerd zijn van de beste zorg met veel keuzevrijheid. Met de VvAA zorgverzekering kunt u daarop rekenen.

Inventarisverzekering

De inventarisverzekering verzekert de waardevolle bezittingen in uw praktijk. Zoals medische apparatuur en de onderzoekstafel. Ook is er dekking tegen diefstal en vandalisme van de AED tegen de buitenmuur van uw praktijk.

Opstalverzekering

Schade aan uw praktijk (aan huis) door bijvoorbeeld brand, een heftige storm of een inbraak kan flink oplopen. Met de opstalverzekering hoeft u zich geen zorgen te maken over financiële gevolgen.

Bedrijfsschadeverzekering

Brand, waterschade of diefstal kan de continuïteit van uw praktijk in gevaar brengen. Met de bedrijfsschadeverzekering zijn de extra kosten om door te kunnen met uw praktijk verzekerd. Bij schade helpen wij u snel weer aan de slag.

Cyberverzekering

Een hack heeft flinke gevolgen voor uw praktijk. Denk aan verlies van patiëntengegevens en systeemschade. Cybercriminaliteit stijgt, dus ook de kans dat u ermee te maken krijgt. Met de Cyber en Data Risks verzekering krijgt u direct hulp.

Bent u huisarts in dienstverband?

Veel zaken zijn voor u als huisarts in dienstverband al door uw werkgever geregeld. Alleen niet alles, zoals een rechtsbijstandverzekering met dekking voor tucht- en strafzaken of een aanvullende arbeids­ongeschikt­heids­verzekering. Wilt u advies of hebt u vragen? Wij helpen u graag.

Nog geen lid van VvAA?

Als u producten of diensten van VvAA wilt afnemen moet u lid zijn van VvAA. Gestart in 1924 is VvAA inmiddels uitgegroeid tot een collectief van ruim 124.000 leden. Wij ondersteunen onze leden met kennisdeling, advies, verzekeringen en beroepsspecifieke dienstverlening.

Het lidmaatschapsgeld bedraagt € 39,- per jaar.

Meer informatie en lid worden

VvAA ledenservice

Telefonisch staan wij op werkdagen van 8.00 tot 17.30 uur voor u klaar. U kunt ons ook een bericht sturen.