Inloggen

LHV en VvAA al jaren samenwerkingspartner

Op verzoek van LHV ontwikkelt VvAA producten of denkt LHV mee bij de ontwikkeling van verzekeringsvoorwaarden. Op deze manier kunt u rekenen op dienstverlening die is afgestemd op uw werkzaamheden als huisarts en de ontwikkelingen in de huisartsenzorg.


Uw LHV voordeel  Logo LHV | VvAA


Ledenkorting LHV

Profiteer als LHV-lid van kortingen op verzekeringen. U krijgt onder andere korting op de arbeidsongeschiktheidsverzekeringen van Movir en Interpolis.

De LHV heeft ook kortingsafspraken gemaakt voor de verzuimverzekering die u als werkgever afsluit voor de loondoorbetalingsverplichting bij ziekte van uw werknemers.
Praktijk starten als huisarts | VvAA

Selectie van producten en diensten

Advies over arbeidsongeschiktheidsverzekering | VvAA

Arbeidsongeschiktheid

Bij een ongeval of ziekte kunt u onverwacht te maken krijgen met een inkomens­terugval. Als zelfstandig ondernemer hebt u bij ziekte alleen recht op een bijstands­uitkering. Verzeker u daarom goed voor arbeids­ongeschikt­heid. Als LHV lid ontvangt u bij een aantal verzekeraars een premiekorting variërend van 10% tot 13,5%. Wij adviseren u graag hierover.
Verzuimverzekering | VvAA

Verzuimverzekering

De LHV heeft verzuimmantels afgesloten voor leden die werkgever zijn. Als werkgever bent u wettelijk verplicht uw medewerker bij ziekte maximaal de eerste 2 ziektejaren loon door te betalen Dit financiële risico kun u afdekken met een verzuimverzekering. Met de verzuimmantels van de LHV kan uw ledenkorting oplopen tot 10%. VvAA adviseert u welke verzekering het beste bij uw praktijk past.

Professioneel presenteren 360x200

De startende huisarts

Onder de noemer ‘De Startende Huisarts’ biedt de LHV een breed scala aan cursussen en bijeenkomsten aan die u ondersteunen bij de start van uw carrière. VvAA is partner van de Startende Huisarts.
Aansprakelijkheidsverzekering beroep | VvAA

Beroepsaansprakelijkheid

Beroepsrisico’s zijn helaas niet uit te sluiten. Het blijft mensenwerk. De dekking van de beroeps­aansprakelijk­heids­verzekering van VvAA sluit aan op uw beroep als huisarts. Ook Wkkgz risico’s zijn afgedekt.
Rechtsbijstandverzekering beroep | VvAA

Beroepsrechtsbijstand

U krijgt rechtshulp bij klachten en geschillen met patiënten, werknemers, collega en zorg­verzekeraars. Ook zijn er ruime mogelijkheden voor mediation
Aan de slag als waarnemend huisarts | VvAA

Waarnemerspakket

Bent u waarnemend huisarts? Bekijk dan het waarnemerspakket speciaal voor startende huisartsen.

Nog geen lid van VvAA?

Als u producten of diensten van VvAA wilt afnemen moet u lid zijn van VvAA. Gestart in 1924 is VvAA inmiddels uitgegroeid tot een collectief van ruim 124.000 leden. Wij ondersteunen onze leden met kennisdeling, advies, verzekeringen en beroepsspecifieke dienstverlening.

Het lidmaatschapsgeld bedraagt € 39,- per jaar.

Meer informatie en lid worden

VvAA ledenservice

Telefonisch staan wij op werkdagen van 08.00 tot 17.30 uur voor u klaar. U kunt ons ook een bericht sturen.