Financiële voordelen bij VvAA

De LAD heeft met VvAA aantrekkelijke voordelen voor u geregeld op het gebied van online schadeverzekeringen, financiële planning en advies. We hebben de grootste voordelen voor u op een rijtje gezet.

Uw LAD voordeel  LAD logo

Gratis beroepsaansprakelijkheid en rechtsbijstand

LAD-leden zijn gratis verzekerd voor aanvullende beroepsaansprakelijkheid en rechtsbijstand. Denk aan: arbeidszaken, klacht- en tuchtrecht, sociaal verzekeringsrecht, stalking en getuigenverhoor. De LAD heeft deze verzekeringsdekking, inclusief beperkte dekking voor particuliere aansprakelijkheid bij nevenfuncties, ondergebracht bij VvAA.

Meer informatie

5% LAD-korting op online schadeverzekeringen VvAA

Bent u lid van de LAD én van VvAA? Dan kunt u profiteren van 5% premie­korting op de parti­culiere schadeverzekeringen van VvAA. Welke dat zijn ziet u hieronder. De verzekeringen zijn eenvoudig online aan te vragen en via MijnVvAA.nl te beheren.


Nog geen lid van VvAA?

Profiteer ook van de samenwerking tussen LAD en VvAA. Lid worden is zo geregeld via onze Ledenservice.

LAD-leden die nog geen lid zijn van VvAA, bieden wij een gratis kennismakingslidmaatschap aan van één jaar. Twee maanden voordat het kennismakingslidmaatschap afloopt, vragen wij u of u lid wilt blijven. Dit lidmaatschap kost € 39,- per jaar, leden onder 30 jaar zijn gratis.

Vragen of advies?

Bel onze ledenservice op werkdagen tussen 8.00 en 17.30 voor advies of antwoord op uw vraag. Een e-mail sturen kan ook.

Selectie van producten en diensten

Gebruik uw collectiviteits­code LAD281

Tijdens de aanvraag van uw particuliere schadeverzekeringen wordt u gevraagd deze code in te vullen. Deze code geeft u recht op een korting van 5%. Uw voordeel wordt direct verwerkt in uw premie.

Let op: korting niet geldig in combinatie met andere kortingen

De LAD-korting geldt niet in combinatie met andere kortingen en is uitsluitend van toepassing op de online af te sluiten schadeverzekeringen van VvAA. Hebt u in het verleden een LAD pakketverzekering afgesloten, dan is de korting die u destijds ontving ook nu nog van toepassing en verwerkt in uw huidige premie. Het is niet mogelijk om naast de bestaande korting ook nog deze extra online korting te ontvangen.