LAD

Voordeel voor LAD-leden

Huisarts in haar praktijk achter een laptop

De LAD heeft met ons aantrekkelijke voordelen voor u geregeld voor online schadeverzekeringen, financiële planning en advies. We hebben de belangrijkste voordelen op een rijtje gezet.

Gratis verzekerd en korting

Als LAD-lid bent u via de collectieve verzekering van de LAD verzekerd voor uw aanvullende beroepsaansprakelijkheid en rechtsbijstand die ons zijn ondergebracht. Verder krijgt u 5% LAD-ledenkorting op de particuliere schadeverzekeringen van VvAA.

Logo van samenwerkingspartner Landelijke Vereniging van Artsen in Dienstverband (LAD)

LAD-ledenkorting

Nog geen VvAA-lid?

Bent u nog geen VvAA-lid, dan bieden wij u een gratis kennismakings­lidmaatschap van één jaar. Voordat het kennis­makings­lidmaatschap afloopt, vragen wij u of u lid wilt blijven. Heeft u tijdens uw proef­lidmaatschap VvAA-producten afgesloten, dan wordt uw VvAA-lidmaat­schap automatisch (betaald) voortgezet.

Wilt u lid worden? Bel dan met onze Ledenservice via nummer 030 247 47 89. Het lidmaatschaps­geld is € 46 per jaar. Studenten zijn gratis lid, tot één jaar na afstuderen.

Gebruik uw collectiviteits­code LAD281

Tijdens de aanvraag van uw particuliere schadeverzekeringen wordt u gevraagd deze code in te vullen. Deze code geeft u recht op een korting van 5%. Uw voordeel wordt direct verwerkt in uw premie. Lees meer ▹

Korting aanvragen

Verzekeringen met 5% korting

Autoverzekering

Niet in combinatie met andere kortingen

De LAD-korting geldt niet in combinatie met andere kortingen en is uitsluitend van toepassing op onze schadeverzekeringen die u online kunt afsluiten. Heeft u al een LAD pakketverzekering afgesloten, dan is de korting die u toen kreeg nog steeds nog van toepassing en verwerkt in uw huidige premie. U kunt niet naast de bestaande korting ook nog deze extra online korting ontvangen.

Producten en diensten

Collectieve verzekeringen

Als LAD-lid bent u verzekerd voor aanvullende beroepsaansprakelijkheid. Dat is inclusief een beperkte dekking voor particuliere aansprakelijkheid en rechtsbijstand bij arbeidszaken, klacht- en tuchtrecht, sociaal verzekeringsrecht, stalking en getuigenverhoor.

Meer informatie

Waarom kiezen voor VvAA?

  • Groot als netwerk in de zorg, klein in contact
  • Exclusief ledenvoordeel
  • Beroepsgerichte dienstverlening
  • Toegang tot relevante en unieke kennis

Vragen?

Wij helpen graag. Bel ons op werk­­dagen tussen 8.00 en 17.30 uur.

Ledenservice
030 247 47 89 - optie 3
Bel ons
PrivacyverklaringAlgemene voorwaardenDisclaimerCookiegebruikCookie instellingen