LAD

Voordeel voor LAD-leden

Huisarts in haar praktijk achter een laptop

Met een collectieve verzekering voor aanvullende beroeps­aansprakelijk­heid én rechts­bijstand bent u via ons verzekerd bij onder meer een klacht of tuchtzaak. De LAD heeft dat voor u geregeld. Ook krijgt u 5% LAD-premie­korting op onze particuliere schade­verzekeringen, zoals de auto­verzekering.

Collectief verzekerd

Beroeps­aansprakelijkheids­verzekering

Als LAD-lid werkt u in dienst­verband en bent u via uw werkgever verzekerd voor beroeps­aansprakelijk­heid. Met uw LAD-lidmaat­schap bent u verzekerd voor aanvullende beroeps­aansprakelijk­heid. Dat is inclusief een beperkte dekking voor particuliere aansprakelijk­heid bij neven­functies.

Beroepsrechtsbijstandverzekering

U kunt ook rekenen op rechts­bijstand via onze collectieve rechtsbijstand­verzekering. Bijvoorbeeld rechtshulp bij een klacht, tuchtzaak, stalking of getuigen­verhoor, als u daarvoor wordt opgeroepen. Verder geven wij u juridische bijstand bij arbeids­zaken. Mocht u een procedure moeten voeren, dan geeft de LAD dat bij ons aan. En stemmen wij dat verder met u af.

Logo van samenwerkingspartner Landelijke Vereniging van Artsen in Dienstverband (LAD)

Uw collectiviteits­code LAD281

Vul de kortingscode in als u uw particuliere schadeverzekeringen aanvraagt. Uw LAD-premiekorting van 5% verwerken we direct in uw premie. Heeft u al verzekeringen bij ons, maar nog geen korting? Vraag dan uw korting aan.

Korting aanvragen

Geen combinatiekortingen

Uw LAD-korting geldt niet in combinatie met andere kortingen. En is uitsluitend van toepassing op onze schadeverzekeringen die u online kunt afsluiten. Heeft u al een LAD-pakketverzekering afgesloten, dan geldt de korting die u toen kreeg nog steeds. Deze korting is verwerkt in uw huidige premie. In dat geval heeft u geen recht meer op de (extra) premiekorting van 5%.

Verzekeringen

Tip: De VvAA Rechtsbijstandverzekering particulier heeft 3 modules: Verkeer en letsel, Consument en wonen, Inkomen en arbeid. Via uw collectieve LAD-verzekering bent u verzekerd voor inkomen en arbeid. Dus door 2 van de 3 modules te kiezen, bent u al compleet verzekerd. En dat scheelt weer premie.

5% korting op deze verzekeringen die u online afsluit

Autoverzekering

Gratis kennis­makings­lidmaat­schap

Bent u nog geen VvAA-lid, dan bieden wij u een gratis kennismakings­lidmaatschap van één jaar. Voordat het kennis­makings­lidmaatschap afloopt, vragen wij u of u lid wilt blijven voor € 46 per jaar. Heeft u tijdens uw proef­lidmaatschap VvAA-producten afgesloten, dan wordt uw VvAA-lidmaat­schap automatisch (betaald) voortgezet.

Producten en diensten

Collectief verzekerd

Via LAD voor u geregeld

Als LAD-lid bent u verzekerd voor aanvullende beroeps­aansprakelijk­heid. Dat is inclusief een beperkte dekking voor particuliere aansprakelijk­heid. Ook bent u verzekerd voor rechts­bijstand bij klacht- en tucht­recht, sociaal verzekerings­recht, stalking en getuigen­verhoor. En bij arbeids­zaken in tweede aanleg.

Meer informatie

Waarom kiezen voor VvAA?

  • Groot als netwerk in de zorg, klein in contact
  • Exclusief ledenvoordeel
  • Beroepsgerichte dienstverlening
  • Toegang tot relevante en unieke kennis

Vragen?

Wij helpen graag. Bel ons op werk­­dagen tussen 8.00 en 17.30 uur.

Ledenservice
030 247 47 89 - optie 3
Bel ons
PrivacyverklaringAlgemene voorwaardenDisclaimerCookiegebruikCookie instellingen