LAD

Voordeel voor LAD-leden

Huisarts in haar praktijk achter een laptop
De LAD heeft met ons aantrekkelijke voordelen voor u geregeld voor online schadeverzekeringen, financiële planning en advies. We hebben de belangrijkste voordelen op een rijtje gezet.

Gratis verzekerd en korting

Als LAD-lid bent u gratis verzekerd voor uw aanvullende beroepsaansprakelijkheid en rechtsbijstand. Verder krijgt u 5% LAD-korting op onze online schadeverzekeringen. 

Logo van samenwerkingspartner Landelijke Vereniging van Artsen in Dienstverband (LAD)

LAD-ledenvoordeel

Nog geen VvAA-lid?

Bent u nog geen VvAA-lid, dan bieden wij u een gratis kennismakingslidmaatschap van één jaar. Voordat het  kennismakingslidmaatschap afloopt, vragen wij u of u lid wilt blijven. Heeft u tijdens uw proeflidmaatschap VvAA-producten afgesloten, dan wordt uw VvAA-lidmaatschap automatisch (betaald) voortgezet.

Het lidmaatschapsgeld is € 39 per jaar. Studenten zijn gratis lid, tot 1 jaar na afstuderen.

Gebruik uw collectiviteits­code LAD281

Tijdens de aanvraag van uw particuliere schadeverzekeringen wordt u gevraagd deze code in te vullen. Deze code geeft u recht op een korting van 5%. Uw voordeel wordt direct verwerkt in uw premie. Lees meer ▹

Lees meer

Verzekeringen met 5% korting

AutoverzekeringReisverzekeringOpstalverzekeringInboedelverzekeringAansprakelijkheidsverzekering particulierRechtsbijstandverzekering particulierOngevallenverzekering

Niet in combinatie met andere kortingen

De LAD-korting geldt niet in combinatie met andere kortingen en is uitsluitend van toepassing op onze schadeverzekeringen die u online kunt afsluiten. Heeft u al een LAD pakketverzekering afgesloten, dan is de korting die u toen kreeg nog steeds nog van toepassing en verwerkt in uw huidige premie. U kunt niet naast de bestaande korting ook nog deze extra online korting ontvangen.

Producten en diensten

Beroeps­aansprakelijkheid

Als LAD-lid bent u gratis verzekerd voor aanvullende beroepsaansprakelijkheid en rechtsbijstand bij arbeidszaken, klacht- en tuchtrecht, sociaal verzekeringsrecht, stalking en getuigenverhoor. Inclusief een beperkte dekking voor particuliere aansprakelijkheid.

Meer informatie

Zorgverzekering

Financiële planning

10% korting

Hypotheekadvies

AOV-advies

Activiteiten en voordeel

Waarom kiezen voor VvAA?

  • Groot als netwerk in de zorg, klein in contact.
  • Exclusief ledenvoordeel.
  • Beroepsgerichte dienstverlening.
  • Toegang tot relevante en unieke kennis.