LVVP

Voordeel voor LVVP-leden

Een vrouw zit op een stoel en tegenover haar zit een vrouw met een bril die notities maakt.

Bij VvAA krijgt u een aan­trekkelijke LVVP-leden­korting op diverse producten en diensten. Bijvoor­beeld voor uw beroeps­aansprakelijk­heid en beroeps­rechts­bijstand. Mede dankzij de samen­werking met de LVVP stemmen we het aanbod af op wat u nodig hebt in uw ­praktijk.

Uw LVVP-ledenkorting

Bent u lid van de LVVP én VvAA? Dan krijgt u bijvoorbeeld op de premie van de VvAA Beroeps­aansprakelijkheids­verzekering en VvAA Beroeps­rechtsbijstand­verzekering 10% LVVP-ledenkorting. Heeft u ook uw particuliere rechts­bijstand mee­verzekerd, dan krijgt u daarop ook 10% korting. Een selectie van producten en diensten vindt u hier­onder.

Logo van samenwerkingspartner Landelijke Vereniging van Vrijgevestigde Psychologen en Psychotherapeuten (LVVP)

Hoe vraag ik korting aan?

Om te profiteren van de samenwerking tussen LVVP en VvAA moet u lid zijn van VvAA. Bent u nog geen VvAA-lid, dan bieden wij u een gratis kennis­makings­lidmaatschap van één jaar. Voordat het kennis­makings­lidmaat­schap afloopt, vragen wij u of u lid wilt blijven. Heeft u tijdens uw proef­lidmaatschap VvAA-producten afgesloten, dan wordt uw VvAA-lidmaat­schap automatisch (betaald) voortgezet.

Wilt u lid worden? Bel dan met onze Ledenservice via nummer 030 247 47 89. Het lidmaatschapsgeld is € 46 per jaar. Studenten zijn gratis lid, tot één jaar na afstuderen. 

Nieuwe verzekeringen met korting

Vraagt u een nieuwe beroeps­aansprakelijk­heids­verzekering en/of rechtsbijstand­verzekering aan met 10% LVVP-ledenkorting? Vermeld dan in het aanvraagformulier bij de vraag ‘Korte omschrijving werkzaamheden’ dat u lid bent van de LVVP en uw LVVP-lidmaat­schaps­nummer

Korting op bestaande verzekeringen

Vraag nu uw LVVP-ledenkorting aan als u nog de volledige premie betaalt voor uw:

  • VvAA Beroeps­aansprakelijk­heids­verzekering.
  • VvAA Beroeps­rechts­bijstand­verzekering.
  • Particuliere rechts­bijstand, als u ook uw beroeps­rechts­bijstand­verzekering bij ons hebt afgesloten.

U ontvangt de korting vanaf de datum waarop we uw aanvraag ontvangen.

 

Korting aanvragen

Starterskorting voor young professionals

Ben je maximaal 5 jaar geleden afgestudeerd aan het hbo of wo? Dan krijg je als young professional extra korting op de premie van je verzekering. Dit is afhankelijk van de verzekering die je kiest.

Producten en diensten

Beroeps­aansprakelijk­heid

10% LVVP-ledenkorting

Een fout in de uitoefening van uw beroep, waarvoor u aansprakelijk wordt gesteld, kan leiden tot een aan­zienlijke claim. Een beroeps­aansprakelijkheids­verzekering afgestemd op de risico’s van uw beroep is daarom onmis­baar. Ook wanneer u personeel in loon­dienst heeft. U ontvangt 10% LVVP-ledenkorting. 

Bekijk verzekering

Waarom kiezen voor VvAA?

  • Groot als netwerk in de zorg, klein in contact
  • Exclusief ledenvoordeel
  • Beroepsgerichte dienstverlening
  • Toegang tot relevante en unieke kennis
Word lid

Vragen?

Wij helpen graag. Bel met onze ledenservice om lid te worden. Bel voor een juridische vraag met de juridische servicedesk. Op werkdagen zijn wij bereik­baar tussen 8.00 en 17.30 uur.

Ledenservice
030 247 47 89 - optie 3
Bellen
Juridische servicedesk
030 247 49 99
PrivacyverklaringAlgemene voorwaardenDisclaimerCookiegebruikCookie instellingen