FMS

Voordeel voor FMS-leden

Een mevrouw met haarkapje en mondkapje kijkt naar scherm tijdens een operatie.

Als lid van de Federatie Medisch Specialisten (FMS) profiteert u bij ons van ledenvoordeel. De belangrijkste voordelen hebben we voor u op een rij gezet.

Korting op verzekeringen

Bent u lid van FMS én VvAA? U ontvangt dan 5% premiekorting op de particuliere VvAA schadeverzekeringen. Deze verzekeringen sluit u online eenvoudig af en kunt u via MijnVvAA beheren.

Logo van samenwerkingspartner Federatie Medisch Specialisten

Hoe krijgt u korting?

Gebruik de collectiviteitscode

Vul bij uw aanvraag van uw VvAA-schadeverzekering de collectiviteitscode voor 5% korting in. Uw korting verwerken we direct in uw premie.

  • Bent u vrijgevestigd medisch specialist, gebruik dan de code FMS281.
  • Bent u medisch specialist in dienstverband en lid van FMS en LAD, vul dan de code LAD281 in.

Nog geen lid van VvAA?

U moet VvAA-lid zijn om gebruik te maken van onze producten en dienstverlening. Het lidmaatschapsgeld is € 39 per jaar. Studenten zijn gratis lid, tot 1 jaar na afstuderen.

Word lid

Al een VvAA-verzekering?

Betaalt u nog de volledige premie voor uw particuliere online schadeverzekeringen van VvAA? Vraag dan nu uw FMS-korting aan. U profiteert van de korting vanaf de datum waarop wij uw aanvraag ontvangen.

Let op: de korting geldt niet in combinatie met andere kortingen. En uitsluitend op de VvAA-schadeverzekeringen die u online kunt afsluiten. De korting voor jonge professionals is hierop een uitzondering. 

Korting aanvragen

Verzekeringen met 5% korting

AutoverzekeringReisverzekeringOngevallenverzekeringInboedelverzekeringOpstalverzekeringZorgverzekeringAansprakelijkheid particulierRechtsbijstand particulier

Waarom kiezen voor VvAA?

  • Groot als netwerk, klein in contact.
  • Exclusief ledenvoordeel.
  • Beroepsgerichte dienstverlening.
  • Toegang tot relevante en unieke kennis.

Ook interessant

Arbeidsongeschiktheids-verzekering

Bij een ongeval of ziekte kunt u onver­wacht te maken krijgen met een inkomens­terug­val. Wilt u daar­voor een finan­cieel vang­net regelen? Vraag dan om advies.
Advies aanvragen

Activiteiten en ledenvoordeel