Inloggen

Professioneel presenteren

Een goed verhaal neerzetten en uw overdracht ijzersterk maken. Dat is precies waar deze eendaagse training om draait. Omdat wij iedereen voldoende ruimte en persoonlijke aandacht geven, is er slechts plek voor 6 deelnemers. Niet voor niets wordt deze training met een 9,1 door cursisten beoordeeld.
Direct inschrijven Alles over deze training

Training Professioneel presenteren

Deze training duurt 1 dag
Deze training vindt plaats op NBC Nieuwegein

Waarom deze training?

Voor een groep professionals een goed verhaal houden. Menig zorgprofessional krijgt er zwetende handpalmen van. Herkenbaar? Zonde, want met de juiste training ontdekt u dat ook ú professioneel kan presenteren. Daar heeft u wel de juiste handvatten en adviezen voor nodig.

Met deze training leert u in één dag hoe u een goed verhaal opzet, gaat u uw verhaal direct oefenen én ontvangt u persoonlijke tips en feedback. Ook krijgt u antwoord op de volgende vragen:

Hoe houd ik mijn publiek geboeid?
Wat doe ik met lastige vragen?
Hoe ga ik om met spanningen of spreekangst?

Na deze training heeft u onder andere geleerd om:

Non-verbaal sterk over te komen
Snel een sterke presentatie in elkaar te zetten
Effectief en inhoudelijk te presenteren  

Direct inschrijven

Wie is uw trainer?


Remco Heukels & Mascha de Ridder

Remco en Mascha hebben jarenlange ervaring met het trainen van zorgprofessionals. Remco richt zich vooral op praktisch toepasbare managementvaardigheden. Mascha creëert interactie, een veilig klimaat en geeft heldere uitleg.

"Hele fijne training gehad onder goede begeleiding van Remco. Ik heb veel kennis opgedaan op het gebied van communicatie en het prettige is dat ik al deze inzichten ook direct kan gaan toepassen in mijn praktijk."

Sandra de Jong - Huisarts

Praktische informatie

Duur

Deze training duurt 1 dag, van 9.30 tot 17.00 uur. Inloop is vanaf 9.00 uur.

Startdatum

Deze training wordt gegeven op de volgende datum:

  • Woensdag 25 mei 2022 (vol)
  • Dinsdag 4 oktober 2022 (vol)
  • Woensdag 14 december

Deelnemers

Voor deze training hanteren wij een maximaal aantal deelnemers van 6 personen. Zo blijft er voldoende ruimte voor persoonlijke aandacht.

Locatie

Deze training vindt plaats in het NBC Conference Center, Blokhoeve 1 in Nieuwegein. U kunt gratis parkeren en de locatie is ook uitstekend bereikbaar met het OV.

Prijs

De investering van deze training is € 595,- voor VvAA-leden en € 630,- voor niet-leden. Deze training is vrijgesteld van BTW. Onbeperkt koffie en thee, een uitgebreide lunch en verschillende snacks en (fris)dranken zijn bij de prijs inbegrepen.

Accreditatie

Het ABAN (Accreditatie Bureau Algemene Nascholing - Medisch Specialisten en Huisartsen) kent deze training 6 punten toe.


Direct inschrijven
VvAA organiseert deze training in samenwerking met KNMG Arts & Carrière en de Academie voor Medisch Specialisten.

KNMG

Academie voor medisch specialisten | VvAA

Trainingen die hier goed op aansluiten:

Effectief communiceren samen oefenen

Effectief communiceren

Fris uw communicatieve vaardigheden op en krijg grip op technieken en methodes die voor u van belang zijn. Deze training is praktisch, bondig, to-the-point en allesbehalve oppervlakkig.

Zorgverlener vol zelfvertrouwen na het volgen van de training Overtuigend Overkomen

Overtuigend overkomen

Wilt u krachtiger of juist empathischer overkomen? In deze training draait het om uw persoonlijke kracht. Leer uw eigen gedrag te sturen om het gewenste effect te bereiken.

Heeft u een vraag?

Wij staan voor u klaar. U kunt ons bellen op werkdagen tussen 8.30 en 17.30 uur of stuur ons een mail.