Thema's in de zorg

Op úw manier succesvol werken

Een zorgverlener met een mondkapje en een blauwe jas doet haar handschoenen aan

Wat speelt bij u als VvAA-lid? Waar ligt u wakker van, wat kan eenvoudiger? Op die antwoorden heeft VvAA haar Stem en Steun afgestemd. Vier thema's zijn daarbij leidend. Ze spelen in op de behoefte bezield en succesvol te kunnen werken, in de ondernemings- en werkvorm die bij u en uw patiënten past.

Vier ledenthema's

Bezield en succesvol kunnen werken, in een ondernemings- en werkvorm die bij u als zorgverlener past.

Deze behoefte vormt het uitgangspunt van de vier ledenthema's die VvAA samen met haar leden voor de komende jaren heeft bepaald. Om als krachtig collectief de belangen van zorgverleners in het publieke debat te agenderen en faciliteren. En om u nog gerichter van dienst te kunnen zijn met onze kennis, expertise en oplossingen.

Bezieling

Bezielde zorgverleners hebben plezier in hun werk en leveren kwalitatief hoogwaardige zorg. Ten tijden van groeiende krapte op de arbeidsmarkt, stijgende werk- en regeldruk, helpt VvAA haar leden bevlogen en bezield te blijven.

Meer informatie
Bezield en succesvol kunnen werken, in een ondernemings- en werkvorm die bij u als zorgverlener past. Daar maakt VvAA zich sterk voor.

Wat doet u bij een klacht of claim?

De kans dat u als zorgverlener te maken krijgt met een klacht of claim is groot. Hoe moet u dan handelen? En met welke regels en wetten heeft u rekening te houden?

Onze VvAA-deskundigen antwoord op deze en andere belangrijke vragen. Zij maken hierbij gebruik van hun praktijkervaring op het gebied van gezondheidsrecht, aansprakelijkheid en coaching.

Lees meer over klachten en claims

Dokter geeft patiënt via anatomische pop informatie over de behandeling
PrivacyverklaringAlgemene voorwaardenDisclaimerCookiegebruikCookie instellingen