Nieuwe praktijk starten

VvAA Praktijkadvies

Huisarts aan het werk achter haar bureau

De stap naar een eigen praktijk brengt veel zaken met zich mee die geregeld moeten worden. VvAA biedt u advies en begeleiding op maat.

Verkennend gesprek aanvragen

Waarom VvAA?

  • Onze adviseurs hebben jarenlange ervaring en kennen uw werkveld als geen ander

  • Wij kunnen alles rond de start van uw praktijk voor u regelen en u volledig ontzorgen

  • Wij leveren altijd maatwerk: precies wat u nodig heeft in uw situatie

Verkennend gesprek aanvragen

De stap naar een eigen praktijk

U heeft de droom en ambitie om vanaf nul een praktijk te starten. De stap naar een eigen praktijk brengt veel zaken met zich mee die geregeld moeten worden. Daarnaast roept het gaandeweg vaak vragen op. VvAA biedt u advies en begeleiding op maat zodat u een goede start heeft en alle zaken eromheen goed geregeld zijn.

Wij helpen u graag

Doelgericht plan

Uw adviseur is een waardige gesprekspartner met wie u samen in kaart brengt wat er nodig is om een eigen praktijk op te starten. Allereerst bekijkt u samen of het ondernemerschap bij u past. Vervolgens stelt u onder andere samen een groeiplan op. U kijkt daarbij onder andere naar demografische ontwikkelingen, bedrijfseconomische zaken en investeringen. En zo zijn er nog meer zaken waar u goed over na moet denken. Uw adviseur vertelt u er alles over en stelt samen met u een doelgericht plan op zodat u een goede start kunt maken met uw eigen onderneming.

Financieel inzicht

Het is heel belangrijk dat u een volledig inzicht krijgt in uw nieuwe financiële situatie. Wat is het gevolg voor uw inkomen als u vanaf nul een eigen praktijk start? Heeft u al een pand op het oog en weet u of de vraagprijs hiervan realistisch is? Uw adviseur brengt de financiële gevolgen en investeringen voor u in kaart en biedt u financieel inzicht.

Omgaan met risico’s

De start en groei van een eigen praktijk kan risico’s met zich meebrengen. Zo zult u risico’s voor uw praktijk, uw patiënten en uw persoonlijke situatie moeten afdekken. Het is fijn om daar vooraf van uw adviseur informatie over te krijgen, zodat u op basis daarvan kan besluiten tegen welke risico’s u uzelf en uw praktijk wilt beschermen.

Video: eigen praktijk

Thomas heeft een droom: een eigen huisartsenpraktijk. Een flinke stap. In dit filmpje vertelt hij over zijn twijfels én hoe deze verdwenen.

Onze adviseurs

Bij VvAA werken betrokken adviseurs en zij kennen uw werkveld als geen ander. Benieuwd wie gespecialiseerd is in uw beroepsgroep? Bekijk dan alle adviseurs.

Anne Vroege

Tandartsen en mondzorg

Jeroen Renkema

Dierenartsen en paramedici

Peter van Bakel

Paramedici

PrivacyverklaringAlgemene voorwaardenDisclaimerCookiegebruikCookie instellingen