Persoonlijke Profiel Analyse (PPA)

Voor young professionals

Young professional zit aan tafel en schrijft een motivatiebrief en doet aan cv-building

Jezelf goed leren kennen is belangrijk. Met de Persoonlijke Profiel Analyse (PPA) zie je in één oogopslag waar je energie en kracht liggen. Handig voor het maken van de juiste (loopbaan)keuzes.

Aanvragen

In 10 minuten ingevuld

De PPA bestaat uit een korte online vragenlijst die slechts 10 minuten van je tijd kost. Als resultaat krijg je een uitgebreid en overzichtelijk rapport dat antwoord geeft op deze belangrijke vragen:

  • Wat motiveert mij?
  • Waar krijg ik energie van?
  • Hoe doe ik mijn dingen?
  • Waarvan raak ik gefrustreerd?
  • Welke taken en werkgebieden passen bij me?

Met de analyse in handen ben je uitstekend voorbereid om je carrière een glanzende start te geven. Dat doe je door de inzichten te vertalen naar je LinkedIn-profiel, cv en de pitch voor je nieuwe werkgever.

Aanvragen

Praktische informatie

Wat kost de PPA?

Als young professional betaal je eenmalig een bedrag van € 100 voor de PPA. Na het invullen van de test ontvang je een uitgebreid rapport met inzichten over jouw drijfveren en gedragsstijl(en).

Hoe werkt de PPA?

Binnen 3 werkdagen ontvang je na je aanmelding een link naar de test. Eenmaal ingevuld, ontvang je binnen 1 week het uitgebreide rapport thuis.

Voorbeeldrapport

Met dit voorbeeldrapport krijg je een eerste indruk van de PPA. In het rapport vind je een korte uitleg over de test, een samenvatting van jouw resultaten én gedetailleerde informatie over de antwoorden die jij hebt ingevuld.

PrivacyverklaringAlgemene voorwaardenDisclaimerCookiegebruikCookie instellingen