Solliciteren

De volgende stap

Een vrouw is aan het solliciteren bij een man aan een wit bureau
Op zoek naar je droomjob? Of solliciteer je binnenkort voor een opleidingsplek? Wij helpen jou met het zo goed mogelijk doorlopen van je sollicitatieproces.

Stap 1: Ken jezelf

Goede zelfkennis is de basis van een succesvol sollicitatietraject. En laat er nou niemand zijn die jou beter kent dan jijzelf! Maar kan je ook op een objectieve manier naar jezelf kijken?

Onze tips: doe een PPA (Persoonlijke Profiel Analyse), praat eens met een loopbaancoach, of kijk onze webinars terug.

Contact

Twijfel je over het maken van de juiste keuzes? Onze loopbaancoaches hebben jarenlange ervaring in de zorg en helpen je met bijvoorbeeld vragen over je loopbaan en carrière.

Bekijk alle coaches

Kijken

Doen

Stap 2: Cv en sollicitatiebrief

De volgende stap is het opstellen van je cv: het ultieme visitekaartje om te laten zien dat jíj de kandidaat bent die ze zoeken. Maar voordat je uitgenodigd wordt, schrijf je eerst een pakkende sollicitatiebrief.

Doe samen met een van onze adviseurs een cv-check, kijk onze webinars over solliciteren en lees onze tips voor een opvallend cv.

Contact

Wist je dat een cv gemiddeld maar 8 seconden wordt bekeken? Zorg er dus voor dat die van jou er tussenuit springt! Een van onze adviseurs helpt je daar graag mee. Plan een afspraak voor een gratis cv-check, wanneer het jou uitkomt.

Kijken

Lezen

Stap 3: Sollicitatiegesprek

Je cv sprong er tussenuit en je sollicitatiebrief was overtuigend. Tijd om jezelf voor te bereiden voor de laatste stap in het traject: het sollicitatiegesprek! 

Ga voor een optimale voorbereiding en volg een individuele sollicitatietraining, lees onze sollicitatietips en kijk de webinars over het sollicitatiegesprek.

Doen

Tijdens de individuele sollicitatietraining ga je 2 uur aan de slag met een loopbaancoach die je helemaal klaarstoomt voor het sollicitatiegesprek. De coach stemt de training volledig af op jouw situatie en wensen.

Kijken

Lezen