Cyberdekking

Eerste hulp bij cyber­incidenten

Man zit achter laptop en kijkt bezorgd

Krijgt u te maken met een (bijna) cyber­incident? Bij ons bent u verzekerd van telefonische hulp­verlening. Ook vergoeden wij de kosten voor de hulp van een (IT-)des­kun­dige tot € 5.000 per jaar.

Cybercriminaliteit

Tegenwoordig doen we bijna alles online: van bankzaken regelen, winkelen bij webwinkels tot in contact blijven met onze familie en vrienden via sociale media.

Online gemak heeft ook een vervelende keerzijde: steeds meer mensen worden slachtoffer van online fraude, diefstal en reputatieschade.

Cyberdekking

Bent u het slachtoffer van cybercriminaliteit of vertrouwt u de situatie niet? Met de Cyberdekking helpen wij u om uw digitale probleem op te lossen. De dekking is gratis bij uw VvAA Inboedelverzekering.

Dekkingen

Wat is verzekerd?

Met de cyberdekking helpen wij u om cyberschade te voorkomen, beperken, herstellen. Wij vergoeden de kosten van eerste hulp en advies bij cyberincidenten.

Waar kunt u op rekenen?

  • Telefonische ondersteuning van de cyberhelpdesk tijdens kantooruren.

  • Dekking van maximaal € 5.000 per jaar voor de kosten van het oplossen van problemen door diefstal of verlies van persoons­gegevens, identiteitsdiefstal, beveiligingsinbreuk en ransomware.

  • Eenvoudig online uw cyberincident melden.

  • De experts van de cyberhelpdesk adviseren en ondersteunen u telefonisch. Zij helpen u ook in het contact met de juiste bedrijven en instanties, zoals de politie, uw bank en creditcardmaatschappij. Verder krijgt u tips en adviezen om schade te voorkomen.

Vragen?

Wij helpen graag. Bel onze Cyberhelpdesk, ook bij een (bijna) cyberincident.

Cyberhelpdesk
085 580 04 44
Bel ons
PrivacyverklaringAlgemene voorwaardenDisclaimerCookiegebruikCookie instellingen