Stoploss aansprakelijk­heids­verzekering voor instellingen

Verzekert het aansprakelijkheidsrisico voor instellingen

Aanvragen adviesgesprek
  • De premie wordt jaarlijks vooraf vastgesteld.
  • Er vallen geen claims tussen wal en schip.
  • U heeft korte lijnen met onze juristen.
Zorgverleners in gesprek in het ziekenhuis

Stem en steun

Bij VvAA krijgt u veel meer dan alleen een zakelijke aansprakelijkheidsverzekering. Want als maatschappelijk betrokken verzekeraar en dienstverlener voor zorgverleners én zorgorganisaties maken we onszelf ook sterk voor belangrijke ledenthema’s. In deze unieke combinatie zijn we al bijna 100 jaar de vertrouwde stem en steun van onze ruim 125.000 leden.

Voordelen

  • De hoogte van de premie en het eigen behoud wordt jaarlijks vooraf vastgesteld. Er is geen risico van kapitaalbijstortingen of premie-naheffing.

  • Onze premie en het eigen behoud zijn gebaseerd op het marktgemiddelde. Hiermee wordt voorkomen dat één grote schade direct en volledig doorwerkt op uw premie en eigen behoud.

  • We houden rekening met de unieke omvang en claimhistorie van het ziekenhuis. Afhankelijk van het schadeverleden geven wij een toeslag of korting op de premie.

  • Met de overstapservice vallen geen claims tussen wal en schip. Wij helpen u bij de beoordeling en aanmelding van potentiële claims (omstandigheden) die nog onder de dekking van uw oude verzekeraar vallen.

  • Als zorginstelling of ziekenhuis betaalt u geen premie voor het inlooprisico (bij gebruik van onze overstapservice).

  • Door de korte lijnen met onze juristen borgen we een zorgvuldige claimbehandeling naar de arts, het ziekenhuis en de patiënt.

Al bijna 100 jaar vertrouwd en deskundig

Als duurzame verzekeraar met jarenlange ervaring op het gebied van medische aansprakelijkheid hebben we de VvAA Stoploss aansprakelijkheidsverzekering in nauwe samenwerking met ziekenhuizen en zorginstellingen ontwikkeld. Deze verzekering is het alternatief voor het aanbod van 2 onderlinge verzekeraars. Zonder het risico van een kapitaalstorting.

Informatie en voorwaarden

De VvAA Stoploss aansprakelijkheidsverzekering heeft verschillende varianten. Download in MijnVvAA de voorwaarden die voor uw verzekering gelden.

Hoe klanten ons beoordelen

94% van onze klanten zou ons aanbevelen

Onze klanten beoordelen ons met een 8.2 / 10 via Feedback Company (696 reviews)

Vragen? Wij helpen graag

Bekijk de veelgestelde vragen op onze servicepagina.

Servicepagina
Veelgestelde vragen