Inloggen

Uw duurzame keuze voor medische aansprakelijkheid

De Stoplossverzekering verzekert het aansprakelijk­heids­risico van het ziekenhuis en de medisch specialisten, onder meer voor een aansprakelijk­stelling van een patiënt. Jaar­lijks is er een eigen behoud. Overstijgt de totale schade in een jaar het eigen behoud, dan komt dat deel voor onze rekening.

Vraag adviesgesprek aan

VvAA stoploss aansprakelijk­heids­verzekering

Voordelen van onze Stoplossverzekering

 
  • De hoogte van de premie en het eigen behoud wordt jaarlijks vooraf vastgesteld. Er is geen risico van kapitaalbijstortingen of premie-naheffing.
  • Onze premie en het eigen behoud zijn gebaseerd op het marktgemiddelde. Hiermee wordt voorkomen dat één grote schade direct en volledig doorwerkt op uw premie en eigen behoud.
  • We houden rekening met de unieke omvang en claimhistorie van het ziekenhuis. Afhankelijk van het schadeverleden geven wij een toeslag of korting op de premie.
  • Met de overstapservice vallen geen claims tussen wal en schip. VvAA biedt support en helpt bij de beoordeling en aanmelding van potentiële claims (omstandigheden) die nog onder de dekking van uw oude verzekeraar vallen.
  • Het ziekenhuis betaalt geen premie voor het inlooprisico (bij gebruik van onze overstapservice).
  • Door de korte lijnen met onze dedicated juristen borgen we een zorgvuldige claimbehandeling naar de arts, het ziekenhuis en de patiënt.
 

Vertrouwd en deskundig

Als duurzame verzekeraar met jarenlange ervaring op het gebied van medische aansprakelijkheid hebben we de VvAA stoplossverzekering in nauwe samenwerking met ziekenhuizen en zorginstellingen ontwikkeld. Deze verzekering is het alternatief voor het aanbod van twee onderlinge verzekeraars. Zonder het risico van een kapitaalstorting.

Praktische informatie

Op de verzekeringskaart ziet u de meest relevante productinformatie. Zo kunt u onze verzekering vergelijken met die van andere verzekeraars.

Heeft u een vraag?

Op werkdagen kunt u VvAA zakelijke dienstverlening bellen tussen tussen 8.00 en 17.00 uur. We helpen u graag.

Nieuws en artikelen