Studentvoordeel

Zo haal je alles uit je lidmaatschap

Student doet oké-teken met een hand

Ben je al gratis lid van VvAA? Dan krijg je veel voordelen, zodat jij nog meer kan genieten van je studententijd. Gratis cv-checks, loopbaanadvies en leuke acties. We helpen je met een vliegende start van je carrière. 

Word gratis lid

Waarom studentlid worden?

Voordelige verzekeringen

Welke verzekering heb jij nodig? Bekijk ons voordelige studentenpakket (voor studenten op kamers), autoverzekering en reisverzekering.

Bekijk verzekeringen

Nog meer ledenvoordeel

Ken je ons algemene ledenvoordeel al? Hier staat elke maand weer een nieuwe selectie aanbiedingen klaar. Speciaal voor jou als VvAA-lid! Handig voor cadeautjes voor jezelf, of anderen. Verder ontvang je 3x per jaar het tijdschrift van Arts en Auto. Dit staat bomvol inspiratie en verhalen van zorgprofessionals. 

Bekijk de aanbiedingen

Man en vrouw op de bank lezen samen Arts en Auto

Blogs

Lees meer over studeren en starten in de zorg in onze blogs.

Student met verhuisdoos in deuropening
4 augustus 2023
  • 4 augustus 2023
  • Leestijd 3 min

Checklist op kamers gaan (voor een goede start)

Inpakken, meubels uitzoeken en je huisgenootjes leren kennen. De leukste dingen van je eerste studentenkamer. Toch moet je ook een aantal belangrijke zaken regelen. Wat precies? Bekijk onze checklist om goed voorbereid op kamers te gaan.

falen is oké
20 juli 2023
  • 20 juli 2023
  • Leestijd 2 min

Falen is oké: ontwikkel je groeimindset

‘Yes, ik heb een onvoldoende op mijn verslag!’ Woorden die je waarschijnlijk niet eerder gehoord hebt. Toch mag het gevierd worden, want van fouten maken kan je (meer) leren. Een goede mindset is hierbij het halve werk. In dit blog bekijken we het verschil tussen een vaste mindset en een groeimindset!

25 mei 2023
  • 25 mei 2023
  • Leestijd 2 min

Goed voorbereid op reis

Heb jij je reisplannen al klaar staan? Of je nu het avontuur gaat opzoeken met je backpack of een stedentrip op het oog hebt; goed voorbereid op pad gaan is het halve werk van een toffe vakantie. Wij helpen je met praktische tips zodat jij onbezorgd op reis gaat.

Medische stage of coschap in het buitenland voor 2 studenten.
27 januari 2020
  • 27 januari 2020
  • Leestijd 3 min

Coschap of stage in het buitenland

Het is nogal een stap. Tijdens je studie coschap of stage lopen in het buitenland om daar nóg meer te leren over het vak. Een tijdje rondreizen is daarbij natuurlijk mooi meegenomen. Beter worden in je expertise, leren van het onbekende en genieten van al het mooie dat de wereld te bieden heeft. Kortom, een avontuur waar je je vol overgave in moet kunnen storten. Maar hoe pak je dat aan? Laat je inspireren door twee ervaringsverhalen, en lees alles wat je moet weten over een goede voorbereiding en het afsluiten van de juiste verzekeringen.

Bekijk alle blogs
PrivacyverklaringAlgemene voorwaardenDisclaimerCookiegebruikCookie instellingen