InloggenVvAA helpt jou alles
uit je studie te halen
Ledenvoordeel voor studenten

Bij VvAA gaan we net een stapje verder. We hebben veel kennis over de zorg in huis en beschikken over een groot netwerk van zorgprofessionals. Maar wat heb jij daaraan? Of beter gezegd: wat krijg jij als je lid bent van VvAA? Je vindt hier alle studentenvoordelen op één plek. Zo zie je meteen welke hulpvragen je kunt stellen. Handig voor jou. En duidelijk.

Ben je nog geen lid? Geen probleem, een lidmaatschap is gratis!

Word lid ▹

CV check

Cv-check

Jezelf goed presenteren is ontzettend belangrijk. En dat begint al bij je cv. Een adviseur helpt je tijdens een gratis gesprek om goed voor de dag te komen en vertelt je welke ervaring relevant is.

Exclusieve ledendeals

Voordelige verzekeringen

Ontdek het verzekeringspakket voor studenten: een inboedel-, aansprakelijkheids- en ongevallenverzekering vanaf € 2,76 per maand! En met de ledendeals krijg je korting op sneakers en kaartjes voor exposities. 

Juridisch advies

Juridisch advies

Wist je dat je ons kunt bellen als je een geschil hebt met je huurbaas? Of als je de telefoon van je vriend(in) laat vallen? De juridische helpdesk staat voor je klaar! Ook als je een vraag hebt over je (stage)contract.

Handige tips en checklists

Webinars en blogs

Solliciteren, online profileren op LinkedIn of een opvallend cv maken: in onze gratis webinars leer je er alles over. Of lees onze blogs, vol tips over de juiste kamerprijs, huurtoeslag of studentenleningen.

Magazine Arts en Auto

Arts en Auto Student

Onderscheid jezelf van de rest, door je te verdiepen in de ontwikkelingen binnen de zorg met het magazine Arts en Auto Student. Een tijdschrift bomvol inspiratie en achtergrondinformatie. 

Gratis afstudeergesprek

Gratis afstudeergesprek

Misschien is het nog ver weg maar als je straks klaar bent met je studie, sta je ineens voor een heleboel vraagstukken. Onze adviseurs kunnen jou daarbij helpen tijdens een gratis afstudeergesprek.

Het grootste zorgnetwerk van Nederland op je telefoon

Wil jij vragen kunnen stellen aan je toekomstige ik, loopbaanervaring krijgen uit eerste hand of twijfel je over een specialisatie? Met de VvAA-app stel je eenvoudig vragen aan ervaren zorgprofessionals die jouw pad al eens bewandelden. Echte professionals die jouw eerlijk antwoord geven.

Wil jij ook deze ledenvoordelen? Word dan gratis lid!

Ellen Broekhuisen

Ellen

Student diergeneeskunde

“In mijn zesde jaar was ik benieuwd wat mij allemaal te wachten stond na mijn studie. Door mijn adviesgesprek met een adviseur van VvAA, was ik helemaal up-to-date met de veranderingen en verantwoordelijkheden die ik tegen ging komen.”