VvAA helpt je alles
uit je studie te halen
Ledenvoordeel voor studenten

Bij VvAA gaan we net een stapje verder. We hebben veel kennis over de zorg in huis en beschikken over een groot netwerk van zorgprofessionals. Maar wat heb jij daaraan? Of beter gezegd: wat krijg jij als je lid bent van VvAA? Je vindt hier alle studentenvoordelen op één plek. Zo zie je meteen welke hulpvragen je kunt stellen. Handig voor jou. En duidelijk.

Ben je nog geen lid? Geen probleem, een lidmaatschap is gratis!

Word lid ▹

CV check

Cv-check

Jezelf goed presenteren is ontzettend belangrijk. En dat begint al bij je cv. Een adviseur helpt je tijdens een gratis gesprek om goed voor de dag te komen en vertelt je welke ervaring relevant is.

Exclusieve ledendeals

Exclusieve ledendeals

Wat dacht je van een voordelige verzekering, waardoor je voor een prikkie verzekerd bent? Of mooie deals met externe partijen: korting op je sneakers, kaartjes voor exposities. Krijg je er gewoon bij!

Juridisch advies

Juridisch advies

Wist je dat je ons kunt bellen als je een geschil hebt met je huurbaas? Of als je de telefoon van je vriend(in) laat vallen? De juridische helpdesk staat voor je klaar! Ook als je een vraag hebt over je (stage)contract.*

Handige tips en checklists

Tips en checklists

Onze studentadviseurs zijn altijd op zoek naar relevante informatie voor jou. Zij delen graag hun tips via checklists of blogs. Denk aan advies over de juiste kamerprijs, huurtoeslag of studentenleningen.

Magazine Arts en Auto

Magazine Arts & Auto

Onderscheid jezelf van de rest, door je te verdiepen in de ontwikkelingen binnen de zorg met de Arts & Auto. Een tijdschrift bomvol inspiratie en achtergronden. En dan ontvang je ook nog de studentenspecial!

Gratis afstudeergesprek

Gratis afstudeergesprek

Misschien is het nog ver weg maar als je straks klaar bent met je studie, sta je ineens voor een heleboel vraagstukken. Onze adviseurs kunnen jou daarbij helpen tijdens een gratis afstudeergesprek.

(Ont)Regel de Zorg

Je hebt er vast al iets over gehoord: de hoge regeldruk binnen de zorg. Veel zorgprofessionals zijn veel van hun werktijd kwijt aan de uitvoer van administratieve handelingen. In sommige gevallen zelfs 50%! VvAA zet zich in voor minder regeldruk en meer tijd voor de patiënt. En daar heb jij in je toekomstige werk weer profijt van!

Meer over (Ont)Regel de Zorg ▹

Wil jij ook deze ledenvoordelen? Word dan gratis lid!

Ellen Broekhuisen

Ellen

Student diergeneeskunde

“Als zesdejaars studente, ben ik benieuwd wat mij allemaal te wachten staat als ik zo aan het werk ga. Door mijn adviesgesprek met een adviseur van VvAA, ben ik helemaal up-to-date met de veranderingen en verantwoordelijkheden die ik tegen ga komen.”