VvOCM-ledenvoordeel bij VvAA

Bij VvAA ontvangt u een aan­trekkelijke VvOCM-leden­korting op diverse producten en diensten. Bijvoor­beeld voor uw beroeps­aansprakelijk­heids- en beroeps­rechts­bijstandverzekering. Mede dankzij de samen­werking met de VvOCM stemmen we het aanbod af op wat u nodig hebt in uw ­praktijk.


Uw VvOCM-voordeel 

Een sterke combi

Bent u lid van de VvOCM én van VvAA? Dan krijgt u bijvoorbeeld op de premie van de beroepsaansprakelijkheidsverzekering en beroepsrechtsbijstandverzekering 10% VvOCM-ledenkorting. Hebt u ook uw particuliere rechtsbijstand meeverzekerd? Dan ontvangt u ook daarop 10% korting. Een selectie van producten en diensten vindt u hieronder.

Nog geen lid van VvAA?

Profiteer ook van de samenwerking tussen VvOCM en VvAA. Lid worden is zo geregeld via onze Ledenservice.

Wél een verzekering van VvAA, maar nog geen korting?

Vraag nu uw VvOCM-ledenkorting aan als u nog de volledige premie betaalt voor uw:

  • 1. VvAA beroepsaansprakelijkheidsverzekering;
  • 2. VvAA beroepsrechtsbijstandverzekering;
  • 3. particuliere rechtsbijstand, indien deze is meeverzekerd bij 2.

U ontvangt de korting vanaf de datum waarop we uw aanvraag ontvangen.


Vraag uw korting aan

Vragen of advies

Bel onze Ledenservice op werkdagen tussen 08.30 en 17.30 uur voor advies of antwoord op uw vraag. Een e-mail sturen kan ook.

Speciale starterskorting voor jonge professionals

Ben je maximaal 5 jaar geleden afgestudeerd aan het hbo of wo? Dan ontvang je als jonge professional extra korting op de premie van je verzekering. Dit is afhankelijk van de verzekering die je kiest.

Juridische helpdesk

Altijd antwoord op uw vraag

Hebt u vraag over een (dreigend) juridisch probleem? Of wilt u acute rechtshulp? Belt u dan met onze Juridische help­desk. Deze service is gratis voor VvAA-leden. U kunt onze juristen bereiken op werkdagen tussen 08.30 en 17.30 uur.


Telefoonnummer: 030 247 49 99
Meer informatie