Inloggen

NVM-ledenvoordeel bij VvAA

Bij VvAA ontvangt u een aantrekkelijke NVM-ledenkorting op diverse producten en diensten. Bijvoorbeeld voor uw beroepsaansprakelijkheid en beroepsrechtsbijstand. Mede dankzij de samenwerking met de NVM stemmen we het aanbod af op wat u nodig hebt in uw praktijk.


Uw NVM-voordeel  Nederlandse vereniging voor mondhygiënisten (NVM) | VvAA

Een sterke combi

Bent u lid van de NVM én van VvAA? Dan ontvangt u bijvoorbeeld op de premie van de beroepsaansprakelijkheidsverzekering en van de beroepsrechtsbijstandverzekering 10% NVM-ledenkorting. Hebt u ook uw particuliere rechtsbijstand meeverzekerd? Dan ontvangt u ook daarop 10% korting. Een selectie van producten en diensten vindt u hieronder.

Nog geen lid van VvAA?

Profiteer ook van de samenwerking tussen NVM en VvAA. Lid worden is zo geregeld via onze Ledenservice. Lees meer informatie.

Wél een verzekering van VvAA, maar nog geen korting?

Vraag nu uw NVM-ledenkorting aan als u nog de volledige premie betaalt voor uw:

  1. VvAA beroepsaansprakelijkheidsverzekering
  2. VvAA beroepsrechtsbijstandverzekering
  3. Particuliere rechtsbijstand, als deze bij 2. is meeverzekerd

U ontvangt de korting vanaf de datum waarop we uw aanvraag ontvangen.


Vraag uw korting aan

Vragen of advies

Bel onze Ledenservice op werkdagen tussen 08.30 en 17.30 uur voor advies of antwoord op uw vraag. Een e-mail sturen kan ook.

Speciale starterskorting voor jonge professionals

Heb jij minder dan 5 jaar geleden je eerste studie aan het hbo of wo afgerond? Dan krijg je als jonge professional extra korting op de premie van je verzekering. Dit is afhankelijk van de verzekering die je kiest.


Alles voor u als mondhygiënist | VvAA

Beroepsaansprakelijkheid

Beroepsrisico's zijn helaas niet uit te sluiten. De dekking van de beroepsaansprakelijkheids-verzekering van de VvAA sluit aan op úw beroepsomstandigheden. Wkkgz risico’s zijn automatisch afgedekt.

U krijgt 10% NVM-korting op uw beroeps­aansprakelijkheids­verzekering. Hiervoor hoeft u geen lid te zijn van VvAA, wel van de NVM.

Rechtsbijstandverzekering particulier | VvAA

Beroepsrechtsbijstand

U krijgt rechtshulp bij klachten en geschillen met patiënten, zorgverzekeraars, collega’s of werknemers. Ook de inzet van een mediator is gedekt. Wkkgz-risico's zijn automatisch afgedekt.

U krijgt 10% NVM-korting op uw beroeps­rechtsbijstand­verzekering én uw particuliere rechtsbijstand, indien deze is meeverzekerd. Hiervoor hoeft u geen lid te zijn van VvAA, wel van de NVM. 

Zorg

Korting op uw zorgverzekering

De VvAA zorgverzekering kenmerkt zich door vrije keuze van arts en ziekenhuis in combinatie met uitstekende service

U ontvangt 5% NVM-ledenkorting op de basisverzekering en 12% korting op de aanvullende verzekeringen.

Arbeidsongeschiktheidsverzekering

Arbeidsongeschiktheid: een scenario waar u liever niet aan denkt

Ook voor de zelfstandig ondernemende mondhygiënisten is een goede arbeidsongeschiktheidsverzekering van groot belang. Bij arbeidsongeschiktheid blijft uw werk liggen en uw inkomsten lopen terug. U bent niet meer in staat om uw normale inkomen te verdienen.

Inkomensachteruitgang

Als zelfstandige ontvangt u geen wettelijke uitkering waarop u kunt terugvallen. Dat betekent mogelijk een forse inkomensachteruitgang, met alle extra zorgen van dien. Als vrouwelijke ondernemers met zwangerschaps- en bevallingsverlof gaan, geldt er wel een wettelijke regeling, maar deze regeling kent alleen een uitkering op basis van het minimumloon en is in veel gevallen onvoldoende. 

Voor zover voor u van toepassing raden wij u daarom aan te kiezen voor een AOV met een goede aanvullende zwangerschapsdekking. Daarmee regelt u financiële zekerheid op die momenten waarop u het nodig hebt.
 

Advies en bemiddeling

Als u onverhoopt arbeidsongeschikt raakt, wilt u zich geen zorgen hoeven maken over uw inkomen. Wij brengen uw persoonlijke en financiële situatie in kaart en adviseren u de best passende AOV. We regelen het aanvraagproces van A tot Z. U betaalt hiervoor eenmalig € 200,- opstartkosten en vervolgens € 25,- per maand voor administratie, bemiddeling en beheer van uw AOV.

AOV-service

Veranderingen in uw leven, werk of wet- en regelgeving kunnen van invloed zijn op uw AOV. Met de AOV-service blijft uw verzekering actueel. Regelmatig checken wij of de uitgangspunten van uw AOV nog aansluiten op uw huidige situatie. En zijn er wijzigingen nodig, dan voeren we die uiteraard voor u door.

Uw voordelen:

NVM heeft met De Goudse afspraken gemaakt over de premie en voorwaarden van de AOV. 

  • 5% korting op het reguliere tarief van De Goudse Ondernemers-AOV
  • Mogelijk gedeeltelijke vergoeding van een prismabril
Bekijk meer informatie over onze dienstverlening en werkwijze rondom de AOV.   

Wilt u advies?

Neem dan contact op met een van onze collega’s van het team mondzorg via telefoonnummer 030 - 247 43 15. Of stuur een e-mail aan mondzorg@vvaa.nl.