NVM

Voordeel voor NVM-leden

Een vrouw met een knotje en mondmasker voert tandartswerkzaamheden uit bij vrouw die op een tandartsstoel ligt

Bij VvAA ontvangt u een aantrekkelijke NVM-ledenkorting op diverse producten en diensten. Bijvoorbeeld voor uw beroepsaansprakelijkheid en beroepsrechtsbijstand. Mede dankzij de samenwerking met de NVM stemmen we het aanbod af op wat u nodig hebt in uw praktijk.

NVM-ledenvoordeel

Bent u lid van de NVM én van VvAA? Dan ontvangt u bijvoorbeeld op de premie van de Beroepsaansprakelijkheidsverzekering en van de Beroepsrechtsbijstandverzekering 10% NVM-ledenkorting. Heeft u ook uw particuliere rechtsbijstand meeverzekerd? Dan ontvangt u ook daarop 10% korting. Een selectie van producten en diensten vindt u hieronder.

Logo van samenwerkingspartner NVM Mondhygiënisten

VvAA-lidmaatschap

Om in aanmerking te komen voor de korting op de Beroeps­aansprakelijk­heids­verzekering en Rechts­bijstand­verzekering hoeft u alleen lid te zijn van de NVM. Lidmaatschap van VvAA biedt echter nog meer voordelen. Lid worden is zo geregeld via onze Ledenservice.

Wél een verzekering van VvAA, maar nog geen korting?

Vraag nu uw NVM-ledenkorting aan als u nog de volledige premie betaalt voor uw:

1. VvAA Beroepsaansprakelijkheidsverzekering.
2. VvAA Beroepsrechtsbijstandverzekering.
3. Particuliere rechtsbijstand, als deze bij 2. is meeverzekerd.

U ontvangt de korting vanaf de datum waarop we uw aanvraag ontvangen.

 

Korting aanvragen

Korting aanvragen

Nieuwe Beroeps­aansprakelijkheids­verzekering of korting aanvragen: vul de collectiviteits­code AVB267 en uw lidmaatschaps­nummer van NVM in.

Vraagt u de Beroeps­­rechts­bijstand­­ver­zeke­ring aan, geef dan aan dat u NVM-lid bent en vul uw lid­maat­schaps­­nummer in. Daar hoeft u geen collectiviteits­code in te vullen.

Speciale starterskorting voor jonge professionals

Heb jij minder dan 5 jaar geleden je eerste studie aan het hbo of wo afgerond? Dan krijg je als young professional extra korting op de premie van je verzekering. Dit is afhankelijk van de verzekering die je kiest.

Producten en diensten

Bij VvAA ontvangt u een aan­trekkelijke NVM-leden­korting op diverse producten en diensten. Bijvoor­beeld voor uw Beroeps­aansprakelijk­heids- en Beroeps­rechts­bijstandverzekering. Mede dankzij de samen­werking met de NVM stemmen we het aanbod af op wat u nodig hebt in uw ­praktijk.

Beroepsaansprakelijk-heid

U krijgt 10% NVM-korting op uw beroepsaansprakelijkheids­verzekering. Hiervoor hoeft u geen VvAA-lid te zijn, maar wel zelfstandig ondernemend lid van NVM.
Bekijk verzekering

Beroepsrechtsbijstand

Zorgverzekering

Arbeidsongeschikt raken

Arbeidsongeschiktheid worden is een scenario waar u liever niet aan denkt. Toch is het verstandig om dat wel te doen. Vooral als u een zelfstandig ondernemende mondhygiënist bent. Bij arbeidsongeschiktheid blijft uw werk liggen en lopen uw inkomsten terug. Uw normale inkomen blijven verdienen is dan lastig.

Uw voordelen

NVM heeft met De Goudse afspraken gemaakt over de premie en voorwaarden van de AOV.

  • 5% korting op het reguliere tarief van De Goudse Ondernemers-AOV.
  • Mogelijk gedeeltelijke vergoeding van een prismabril.
Meer informatie

Vragen? Wij helpen graag

Neem voor meer informatie over contact op met een van onze collega's van het team Mondzorg.
E-mail
mondzorg@vvaa.nl
Verstuur e-mail
Mondzorg
030 247 43 15