NVM

Voordeel voor NVM-leden

Een vrouw met een knotje en mondmasker voert tandartswerkzaamheden uit bij vrouw die op een tandartsstoel ligt

Bij VvAA ontvangt u een aantrekkelijke NVM-leden­korting op diverse producten en diensten. Bijvoorbeeld voor uw beroeps­aansprakelijk­heid en beroeps­rechtsbijstand. Mede dankzij de samen­werking met de NVM stemmen we het aanbod af op wat u nodig hebt in uw praktijk.

NVM-ledenvoordeel

Bent u lid van de NVM én van VvAA? Dan ontvangt u bijvoor­beeld op de premie van de VvAA Beroeps­aansprakelijk­heids­verzekering en VvAA Beroeps­rechtsbijstand­verzekering 10% NVM-ledenkorting. Heeft u ook uw particuliere rechts­bijstand mee­verzekerd? Dan ontvangt u ook daarop 10% korting. Een selectie van producten en diensten vindt u hier­onder.

Logo van samenwerkingspartner NVM Mondhygiënisten

Hoe krijg ik korting?

U moet zowel lid zijn van de NVM én van VvAA om te profiteren van de korting op de VvAA Beroeps­aansprakelijk­heids­verzekering en VvAA Rechts­bijstand­verzekering. Bent u nog geen lid van VvAA? Bekijk dan alle voordelen en regel het snel.

Word lid

Korting op uw nieuwe VvAA-verzekering

Vermeld op het aanvraag­formulier bij de vraag ‘korte omschrijving werkzaamheden’ dat u lid bent van de NVM en uw NVM-lidnummer, als u een nieuwe beroeps­aansprakelijkheids­verzekering en/of een rechts­bijstand­verzekering met 10% NVM-korting aanvraagt. 

Wel een VvAA-verzekering, maar nog geen korting?

Vraag nu uw NVM-korting aan als u nog de volledige premie betaalt voor uw:

1. VvAA Beroeps­aansprakelijkheids­verzekering.
2. VvAA Beroeps­rechtsbijstand­verzekering.
3. Particuliere rechts­bijstand, als deze bij 2. is meeverzekerd.

U ontvangt de korting vanaf de datum waarop we uw aanvraag ontvangen. 

Korting aanvragen

Speciale starterskorting voor jonge professionals

Heb jij minder dan 5 jaar geleden je eerste studie aan het hbo of wo afgerond? Dan krijg je als young professional extra korting op de premie van je verzekering. Dit is afhankelijk van de verzekering die je kiest.

Producten en diensten

Bij VvAA ontvangt u een aan­trekkelijke NVM-­ledenkorting op diverse producten en diensten. Bijvoor­beeld voor uw beroeps­aansprakelijk­heids- en beroeps­rechts­bijstandverzekering. Mede dankzij de samen­werking met de NVM stemmen we het aanbod af op wat u nodig heeft in uw ­praktijk.

Aansprakelijk­heid

10% NVM-ledenkorting

Een fout in de uitoefening van uw beroep, waarvoor u aansprakelijk wordt gesteld, kan leiden tot een aan­zienlijke claim. Een beroeps­aansprakelijkheids­verzekering afgestemd op de risico’s van uw beroep is daarom onmis­baar. Ook wanneer u personeel in loon­dienst heeft. U ontvangt 10% NVM-ledenkorting. 

Bekijk verzekering

Waarom kiezen voor VvAA?

  • Groot als netwerk in de zorg, klein in contact
  • Exclusief ledenvoordeel
  • Beroepsgerichte dienstverlening
  • Toegang tot relevante en unieke kennis
Word lid

Vragen?

Wij helpen graag. Bel ons op werkdagen of stuur een e-mail naar het team mondzorg.

Mondzorg
030 247 43 15
Bellen
E-mail
mondzorg@vvaa.nl
PrivacyverklaringAlgemene voorwaardenDisclaimerCookiegebruikCookie instellingen