Inloggen

NVGzP-ledenvoordeel bij VvAA

Bij VvAA ontvangt u een aantrekkelijke NVGzP-ledenkorting op diverse producten en diensten. Bijvoorbeeld op uw beroepsaansprakelijkheids- en beroepsrechtsbijstandverzekering. Mede door de samenwerking met de NVGzP is het aanbod afgestemd op wat u nodig hebt in uw praktijk.

NVGzP

Een sterke combi

Bent u lid van de NVGzP én van VvAA? Dan krijgt u onder andere 10% NVGzP-ledenkorting op de premie van de beroepsaansprakelijkheidsverzekering en beroepsrechtsbijstandverzekering.

Nog geen lid van VvAA?

Profiteer ook van de samenwerking tussen NVGzP en VvAA. NVGzP-leden die nog geen lid zijn van VvAA, bieden wij een gratis kennismakingslidmaatschap aan van één jaar. Twee maanden voordat het kennismakingslidmaatschap afloopt, vragen wij u of u lid wilt blijven. Het lidmaatschapsgeld bedraagt € 39,- per jaar. Studenten zijn gratis lid, tot 1 jaar na afstuderen. U meldt zich aan voor het VvAA kennismakingslidmaatschap via secretariaat@nvgzp.nl of bel 030 - 753 92 46 (bureau NVGzP).

NVGzP-logo

Arbeidsongeschiktheid

Door een ongeval of ziekte komt u in een volledig nieuwe situatie terecht. Niets is meer hetzelfde, ook uw inkomen niet.U ontvangt 7,5% op de AOV van A.s.r.

Beroepsaansprakelijkheid

Beroepsrisico’s zijn helaas niet uit te sluiten. De dekking van de beroepsaansprakelijkheids-verzekering van de VvAA sluit aan op úw beroepsomstandigheden. Wkkgz risico’s zijn automatisch afgedekt.

U ontvangt 10% NVGzP-korting op uw beroepsaansprakelijkheidsverzekering.

Beroepsrechtsbijstand

U krijgt rechtshulp bij klachten en geschillen met patiënten, zorgverzekeraars, collega’s of werknemers. Ook de inzet van een mediator is gedekt. Wkkgz risico’s zijn automatisch afgedekt.

U ontvangt 10% korting op de rechtsbijstandverzekering.

Juridische helpdesk

Hebt u een vraag over een (dreigend) juridisch probleem? Bel dan met de juridische helpdesk. Voor VvAA leden is deze service gratis. U kunt onze juristen bereiken op werkdagen tussen 8.30 en 17.30 uur. Belt u met 030-2474999.

Zorgverzekering

Als zorgverlener wilt u zelf natuurlijk ook gezond blijven. En als u, uw partner en/of uw gezin tóch zorg nodig hebben, wilt u verzekerd zijn van de beste zorg met veel keuzevrijheid. Met de VvAA zorgverzekering kunt u daarop rekenen.


U ontvangt 5% NVGzP-ledenkorting op de basisverzekering en 12% korting op de aanvullende verzekeringen.