NIP

Voordeel voor NIP-leden

Psycholoog die in haar praktijkruimte in gesprek is met een cliënt.

Bij ons ontvangt u een aantrekkelijke NIP-ledenkorting op verschillende producten en diensten, zoals op uw beroepsaansprakelijkheids- en beroepsrechtsbijstandverzekering.

NIP-korting

Bent u lid van de NIP én van VvAA? Dan krijgt u onder andere 10% NIP-korting op de premie van de VvAA Beroeps­aansprakelijkheids­verzekering en VvAA Beroeps­rechtsbijstand­verzekering.

Al een VvAA verzekering, nog geen korting?

Vraag nu uw NIP-korting aan als u nog de volledige premie betaalt voor uw VvAA Beroeps­aan­sprakelijk­heids- en/of Beroeps­rechts­bijstand­verzekering. Deze korting ontvangt u dan vanaf de datum waarop we uw aan­vraag ontvangen.

Korting aanvragen

Nog geen VvAA-lid?

Leden van de NIP die nog geen VvAA-lid zijn, bieden wij een gratis kennismakings­lidmaatschap aan voor de duur van één jaar. Wilt u dat? Bel dan op werkdagen met Ledenservice via 030 247 47 89. Geef tijdens het gesprek aan dat u gebruik wilt maken van een kennismakings­lidmaatschap.

Twee maanden voordat het kennismakings­lidmaatschap afloopt, vragen we u of u lid wilt blijven. Heeft u tijdens dit lidmaatschap VvAA-producten afgenomen? Dan laten we het lidmaatschap automatisch (betaald) doorlopen.

Het lidmaatschapsgeld bedraagt € 46 per jaar.

VvAA is een organisatie die zich richt op de zorg. Ons lidmaatschap staat alleen open voor NIP-leden die werken in de zorg.

Korting op nieuwe verzekering aanvragen

Vraagt u een nieuwe beroeps­aansprakelijkheids- en/of rechts­bijstand­verzekering aan, dan komt u in aanmerking voor 10% NIP-­korting. Deze korting krijgt u als u op het aanvraag­formulier bij de vraag ‘korte omschrijving werkzaamheden’ aangeeft lid te zijn van het NIP en uw NIP-lidnummer vermeldt.

Producten en diensten

Kijk hierboven hoe u uw NIP-korting aanvraagt.

Beroeps­aansprakelijk­heid

10% NIP-leden­korting

Een fout in de uitoefening van uw beroep, waarvoor u aansprakelijk wordt gesteld, kan leiden tot een aan­zienlijke claim. Een beroeps­aansprakelijkheids­verzekering afgestemd op de risico’s van uw beroep is daarom onmis­baar. Ook wanneer u personeel in loon­dienst heeft. U ontvangt 10% NIP-­ledenkorting. 

Bekijk verzekering

Beroepsrechtsbijstand

10% NIP-leden­korting

Arbeidsongeschiktheid

7,5% NIP-ledenkorting

Zorgverzekering

12% NIP-ledenkorting op aanvullende verzekeringen

Waarom kiezen voor VvAA?

  • Groot als netwerk in de zorg, klein in contact.
  • Exclusief ledenvoordeel.
  • Beroepsgerichte dienstverlening.
  • Toegang tot relevante en unieke kennis.
Word lid

Vragen? Wij helpen graag

De Juridische servicedesk is bereikbaar op werkdagen tussen 8.00 en 17.30 uur.

Juridische servicedesk
030 247 49 99