NIP

Voordeel voor NIP-leden

Psycholoog die in haar praktijkruimte in gesprek is met een cliënt.

Bij ons ontvangt u een aantrekkelijke NIP-leden­korting op verschillende producten en diensten, zoals op uw beroeps­aansprakelijk­heids- en beroeps­rechtsbijstand­verzekering.

NIP-korting

Bent u lid van de NIP én van VvAA? Dan krijgt u onder andere 10% NIP-korting op de premie van de VvAA Beroeps­aansprakelijkheids­verzekering en VvAA Beroeps­rechtsbijstand­verzekering.

Logo NIP

Al een VvAA verzekering, nog geen korting?

Vraag nu uw NIP-korting aan als u nog de volledige premie betaalt voor uw VvAA Beroeps­aan­sprakelijk­heids- en/of Beroeps­rechts­bijstand­verzekering. Deze korting ontvangt u dan vanaf de datum waarop we uw aan­vraag ontvangen.

Korting aanvragen

Nog geen VvAA-lid?

Leden van de NIP die nog geen VvAA-lid zijn, bieden wij een gratis kennismakings­lidmaatschap aan voor de duur van één jaar. Wilt u dat? Bel dan op werkdagen met Ledenservice via 030 247 47 89. Geef tijdens het gesprek aan dat u gebruik wilt maken van een kennismakings­lidmaatschap.

Twee maanden voordat het kennismakings­lidmaatschap afloopt, vragen we u of u lid wilt blijven. Heeft u tijdens dit lidmaatschap VvAA-producten afgenomen? Dan laten we het lidmaatschap automatisch (betaald) doorlopen.

Het lidmaatschapsgeld bedraagt € 46 per jaar.

VvAA is een organisatie die zich richt op de zorg. Ons lidmaatschap staat alleen open voor NIP-leden die werken in de zorg.

Korting op nieuwe verzekering aanvragen

Vraagt u een nieuwe beroeps­aansprakelijkheids- en/of rechts­bijstand­verzekering aan, dan komt u in aanmerking voor 10% NIP-­korting. Deze korting krijgt u als u op het aanvraag­formulier bij de vraag ‘korte omschrijving werkzaamheden’ aangeeft lid te zijn van het NIP en uw NIP-lidnummer vermeldt.

Producten en diensten

Kijk hierboven hoe u uw NIP-korting aanvraagt.

Beroeps­aansprakelijk­heid

10% NIP-leden­korting

Een fout in de uitoefening van uw beroep, waarvoor u aansprakelijk wordt gesteld, kan leiden tot een aan­zienlijke claim. Een beroeps­aansprakelijkheids­verzekering afgestemd op de risico’s van uw beroep is daarom onmis­baar. Ook wanneer u personeel in loon­dienst heeft. U ontvangt 10% NIP-­ledenkorting. 

Bekijk verzekering

NIP Wegwijzer wet- en regelgeving voor psychologen

Om goed op de hoogte te blijven van alle wet- en regelgeving, heeft het NIP de Wegwijzer wet- en regelgeving voor psychologen in de gezondheidszorg ontwikkeld. Ga naar psynip.nl om deze gratis te downloaden.
Download de Wegwijzer

Waarom kiezen voor VvAA?

  • Groot als netwerk in de zorg, klein in contact
  • Exclusief ledenvoordeel
  • Beroepsgerichte dienstverlening
  • Toegang tot relevante en unieke kennis

Vragen?

Wij helpen graag. Bel met onze ledenservice om lid te worden. Bel voor een juridische vraag met de juridische servicedesk. Op werkdagen zijn wij bereik­baar tussen 8.00 en 17.30 uur.

Ledenservice
030 247 47 89 - optie 3
Juridische servicedesk
030 247 49 99
PrivacyverklaringAlgemene voorwaardenDisclaimerCookiegebruikCookie instellingen