NVGzP-ledenvoordeel bij VvAA

Bij VvAA ontvangt u een aantrekkelijke NVGzP-ledenkorting op diverse producten en diensten. Bijvoorbeeld op uw beroepsaansprakelijkheids- en beroepsrechtsbijstandverzekering. Mede door de samenwerking met de NVGzP is het aanbod afgestemd op wat u nodig hebt in uw praktijk.

Een sterke combi

Bent u lid van de NVGzP én van VvAA? Dan krijgt u o.a. 10% NVGzP-ledenkorting op de premie van de beroepsaansprakelijkheidsverzekering en beroepsrechtsbijstandverzekering. Een selectie van producten en diensten vindt u hieronder.


Nog geen lid van VvAA?

Profiteer ook van de samenwerking tussen NVGzP en VvAA. NVGzP-leden die nog geen lid zijn van VvAA, bieden wij een kennismakingslidmaatschap aan. Sluit u het lidmaatschap af voor 1 juli, dan is dit gratis tot 31 december van het lopende kalender jaar. Sluit u het lidmaatschap af na 1 juli, dan is het lidmaatschap gratis tot 31 december van het volgende kalender jaar. 

U meldt zich aan voor dit VvAA kennismakingslidmaatschap per e-mail via bureau@nvgzp.nl of telefonisch via 030-6868777 (bureau NVGzP).

Appel NVD VvAA
Activiteiten en ledenvoordeel
Weten welke activiteiten VvAA te bieden heeft voor zorgprofessionals zoals u? Op het ledenplein vindt u interessante activiteiten en kortingen.