NVD-ledenvoordeel bij VvAA

Bij VvAA ontvangt u een aantrekkelijke NVD-ledenkorting op diverse producten en diensten. Bijvoorbeeld voor uw beroeps­­aansprakelijkheid en beroeps­­rechtsbijstand­verzekering. Mede door de samenwerking met de NVD is het aanbod afgestemd op wat u nodig hebt in uw praktijk.

Uw NVD-ledenvoordeel Logo NVD

Een sterke combi

Bent u lid van de NVD én van VvAA?  Dan krijgt u 10% NVD-ledenkorting op de premie van de beroepsaansprakelijkheidsverzekering en beroepsrechtsbijstandverzekering. Een selectie van producten en diensten vindt u hieronder.


Nog geen lid van VvAA?

Profiteer ook van de samenwerking tussen NVD en VvAA. Lid worden is zo geregeld via onze Ledenservice.

NVD-leden die nog geen lid zijn van VvAA, bieden wij een kennismakingslidmaatschap aan van één jaar. Twee maanden voordat het kennismakingslidmaatschap afloopt, vragen wij u of u lid wilt blijven. Dit lidmaatschap kost € 39,- per jaar, leden onder 30 jaar zijn gratis.

Vragen of advies?

Bel onze ledenservice op werkdagen tussen 8.00 en 17.30 voor advies of antwoord op uw vraag. Een e-mail sturen kan ook.

Wél een verzekering van VvAA, maar nog geen korting?

Vraag nu uw NVD-ledenkorting aan als u nog de volledige premie betaalt voor uw VvAA beroeps­aansprakelijk­heids- en/of beroeps­rechtsbijstand­verzekering. U ontvangt de korting vanaf de datum waarop we uw aanvraag ontvangen.

Vraag uw korting aan

Selectie van producten en diensten

Speciale starterskorting voor jonge professionals

Ben je maximaal 5 jaar geleden afgestudeerd aan het hbo of wo? Dan krijg je als jonge professional extra korting op de premie van je verzekeringen. Dit is afhankelijk van de verzekering die je kiest. Bij het berekenen van je premie zie je direct hoeveel je bespaart.