Inloggen

NVD-ledenvoordeel bij VvAA

Bij VvAA ontvangt u een aantrekkelijke NVD-ledenkorting op diverse producten en diensten. Bijvoorbeeld voor uw beroeps­­aansprakelijkheid en beroeps­­rechtsbijstand­verzekering. Mede door de samenwerking met de NVD is het aanbod afgestemd op wat u nodig hebt in uw praktijk.

Uw NVD-ledenvoordeel Nederlandse Vereniging van Diëtisten | VvAA

Een sterke combi

Bent u lid van de NVD én van VvAA?  Dan krijgt u 10% NVD-ledenkorting op de premie van de beroepsaansprakelijkheidsverzekering en beroepsrechtsbijstandverzekering. Een selectie van producten en diensten vindt u hieronder.

Nog geen lid van VvAA?

Profiteer ook van de samenwerking tussen NVD en VvAA. Lid worden is zo geregeld via onze Ledenservice, meldt daarbij ‘kennismakingslidmaatschap’.

NVD leden die nog geen lid zijn van VvAA, bieden wij een gratis kennismakings­lidmaatschap aan van één jaar. Twee maanden voordat dit afloopt, vragen wij u of u lid wilt blijven. Als u onder het VvAA-lidmaatschap producten hebt afgenomen bij VvAA die exclusief voor leden zijn, dan wordt het VvAA-lidmaatschap automatisch betaald voortgezet. Het lidmaatschapsgeld bedraagt € 39,- per jaar. Studenten zijn gratis lid, tot 1 jaar na afstuderen.

VvAA ledenservice

Telefonisch staan wij op werkdagen van 8.00 tot 17.30 uur voor u klaar. U kunt ons ook een bericht sturen.

Wél een verzekering van VvAA, maar nog geen korting?

Vraag nu uw NVD-ledenkorting aan als u nog de volledige premie betaalt voor uw VvAA beroeps­aansprakelijk­heids- en/of beroeps­rechtsbijstand­verzekering. U ontvangt de korting vanaf de datum waarop we uw aanvraag ontvangen.

Vraag uw korting aan

Selectie van producten en diensten

Nederlandse Vereniging van Diëtisten (NVD) | VvAA
Beroeps­­aan­­sprake­­lijk­­heids­­­verzekering

Een medische fout waarvoor u aansprakelijk wordt gesteld kan leiden tot een aanzienlijke claim. Een beroeps­­aansprakelijkheids­­verzekering afgestemd op de risico's in uw praktijk is daarom onmisbaar. Wkkgz-risico's zijn automatisch afgedekt.

U ontvangt 10% NVD-ledenkorting
Rechtsbijstandverzekering particulier | VvAA
Beroeps­rechtsbijstand­verzekering

Met de beroeps­rechtsbijstand­verzekering bent u als diëtist verzekerd van juridische ondersteuning door juristen en advocaten die volledig op de hoogte zijn van uw praktijk. Wkkgz-risico's zijn automatisch afgedekt.


U ontvangt 10% NVD-ledenkorting
Gezond NVD VvAA
Korting op uw zorgverzekering


Als zorgverlener wilt u zelf natuurlijk ook gezond blijven. En als u, uw partner en/of uw gezin tóch zorg nodig hebben, wilt u verzekerd zijn van de beste zorg met veel keuzevrijheid. Met de VvAA zorgverzekering kunt u daarop rekenen.

U ontvangt 5% NVD-ledenkorting op de basisverzekering en 12% korting op de aanvullende verzekeringen.

Speciale starterskorting voor jonge professionals

Ben je maximaal 5 jaar geleden afgestudeerd aan het hbo of wo? Dan krijg je als jonge professional extra korting op de premie van je verzekeringen. Dit is afhankelijk van de verzekering die je kiest. Bij het berekenen van je premie zie je direct hoeveel je bespaart.

Nederlandse Vereniging van Diëtisten (NVD) | VvAA
Advies bij de start of overname van uw praktijk

Gaat u een praktijk starten of overnemen? Merkt u dat er veel vragen op u af komen? VvAA begeleidt u graag bij deze grote stap in uw werkzame leven.

Koperen weegschaal VvAA
Antwoord op uw juridische vragen

Hebt u een vraag over een (dreigend) juridisch probleem? Of wilt u acute rechtshulp? Belt u dan met Juridische helpdesk. Deze service is gratis voor leden. U kunt onze juristen bereiken op werkdagen tussen 08.30 en 17.30 uur.

Appel NVD VvAA
Activiteiten en ledenvoordeel

Weten welke activiteiten VvAA te bieden heeft voor zorgprofessionals zoals u? Op het ledenplein vindt u interessante activiteiten en kortingen.