NVD

Voordeel voor NVD-leden

Twee vrouwen zitten tegenover elkaar met een fruitschaal tussen hen in.

Bij VvAA ontvangt u een aantrekkelijke NVD-ledenkorting op verschillende producten en diensten. Bijvoorbeeld voor uw beroeps­­aansprakelijkheid en beroeps­­rechtsbijstand­verzekering. Mede door de samenwerking met de NVD is het aanbod afgestemd op wat u nodig hebt in uw praktijk.

NVD-ledenkorting

Bent u lid van de NVD én van VvAA? Dan krijgt u 10% NVD-ledenkorting op de premie van de beroepsaansprakelijkheidsverzekering en beroepsrechtsbijstandverzekering. Een selectie van producten en diensten vindt u hieronder.

Logo van samenwerkingspartner Nederlandse Vereniging van Diëtisten (NVD)

Nog geen VvAA-lid?

Profiteer ook van de samenwerking tussen NVD en VvAA. Lid worden is zo geregeld via onze Ledenservice. Vermeld daarbij ‘kennismakingslidmaatschap’.

Bent u nog geen VvAA-lid, dan bieden wij een gratis kennismakings­lidmaatschap aan van één jaar. Voordat dit afloopt, vragen wij u of u lid wilt blijven. Heeft u tijdens dit lidmaatschap producten bij ons afgenomen die exclusief voor leden zijn, dan wordt het VvAA-lidmaatschap automatisch betaald voortgezet. Het lidmaatschapsgeld is € 46 per jaar. Studenten zijn gratis lid, tot 1 jaar na afstuderen.

Wel een VvAA-verzekering, maar nog geen korting?

Vraag nu uw NVD-ledenkorting aan als u nog de volledige premie betaalt voor uw VvAA beroeps­aansprakelijk­heids- en/of beroeps­rechtsbijstand­verzekering. U ontvangt de korting vanaf de datum waarop we uw aanvraag ontvangen.

Korting aanvragen

Producten en diensten

Korting op nieuwe verzekering aanvragen

Vraagt u een nieuwe beroeps­aansprakelijkheids­verzekering en/of een rechts­bijstand­verzekering aan met 10% NVD-ledenkorting? Vermeld in het aanvraagformulier bij de vraag ‘korte omschrijving werkzaamheden’ dat u lid bent van de NVD en uw NVD-lidmaatschapsnummer.

Beroeps­aansprakelijkheids­verzekering

10% NVD-korting

Een medische fout waardor u aansprakelijk wordt gesteld kan leiden tot een aanzienlijke claim. Een beroeps­aansprakelijkheids­verzekering afgestemd op de risico's in uw praktijk is daarom onmisbaar. Wkkgz-risico's zijn automatisch afgedekt. U ontvangt 10% NVD-ledenkorting.

Bekijk verzekering

Beroeps­rechtsbijstand­verzekering

10% NVD-korting

Zorgverzekering

12% NVD-korting op de aanvullende verzekeringen

Advies bij start of overname van praktijk

Starterskorting young professionals

Ben je maximaal 5 jaar geleden afgestudeerd aan het hbo of wo? Dan krijg je als young professional extra korting op de premie van je verzekeringen. Dit is afhankelijk van de verzekering die je kiest. Bij het berekenen van je premie zie je direct hoeveel je bespaart.

Lid worden van VvAA

  • Groot als netwerk in de zorg, klein in contact.
  • Exclusief ledenvoordeel.
  • Beroepsgerichte dienstverlening.
  • Toegang tot relevante en unieke kennis.
Word lid

Vragen? Wij helpen graag

De Juridische helpdesk is bereikbaar op werkdagen tussen 8:00 en 17:30 uur.
Juridische helpdesk
030 247 49 99