Inloggen

KNGF-ledenvoordeel bij VvAA

Om in aanmerking te komen voor de korting op de beroep­saansprakelijk­heids- en rechts­bijstand­verzekering is het KNGF-lidmaat­schap voldoende. Al onze andere producten of diensten kunt u gebruiken als u lid van VvAA bent of nu wordt.

Lid worden

Uw KNGF-ledenvoordeel  

Een sterke combinatie

Als lid van het KNGF krijgt u bijvoorbeeld 33% KNGF-ledenkorting op de premie van de beroepsaansprakelijkheidsverzekering. Bij de beroepsrechtsbijstandverzekering is dat 10%. U ontvangt dezelfde korting als u als startende fysiotherapeut kiest voor advies op maat. Dat krijgt u van een specialist van ons team Paramedici om u te begeleiden bij de start van uw praktijk.

Vragen of advies?

Bel onze Ledenservice op werkdagen tussen 8.30 en 17.30 uur voor advies of antwoord op uw vraag. Een e-mail sturen kan ook.

Speciale starterskorting voor jonge professionals

Ben je maximaal 5 jaar geleden afgestudeerd aan het hbo of wo? Dan krijg je als jonge professional extra korting op de premie van je verzekering. Het kortingspercentage is afhankelijk van de verzekering die je kiest.


Belangrijke producten en diensten voor fysiotherapeuten

Pleister Fysiotherapeut VvAA
Risicoscan verloning fysiotherapie

Geeft u uw werknemers een variabel all-in-loon? Dan is de kans aanwezig dat u achteraf nog loon moet betalen. Met de risicoscan verloning fysiotherapie weet u snel of u risico loopt en hoe groot dat is. De risicoscan (voor één rechtspositie) kost u € 425,- exclusief btw.
Contracteerhulp VvAA
Beroeps­aan­­sprake­­lijk­­heids­­verzekering

Een ­­aan­sprake­lijk­­heids­­­verzekering af­ge­stemd op moge­lijke claims in uw prak­tijk is on­mis­­baar. Wkkgz-risico's zijn automatisch afgedekt.

U ontvangt 33% KNGF-ledenkorting. Hiervoor hoeft u geen lid te zijn van VvAA, wel van het KNGF.

Fysiotherapeut Sandra Stockentree | VvAA
Beroeps­rechts­­bij­stand­­­verzekering

Loopt in uw be­roep als fysio­thera­peut tegen juri­dische dilemma's aan, dan kunt u ver­trouwen op des­kundige hulp van onze ge­speciali­seerde ju­risten en advo­caten. Ook voor rechts­hulp bij tucht-en klacht­recht. Wkkgz-risico's zijn automatisch afgedekt.

U ontvangt 10% KNGF-ledenkorting. Hiervoor hoeft u geen lid te zijn van VvAA, wel van het KNGF.

Wél een verzekering van VvAA, maar nog geen korting?

Vraag nu uw KNGF-ledenkorting aan als u nog de volledige premie betaalt voor uw VvAA beroeps­aan­sprakelijk­heids- en/of beroeps­rechts­bijstand­verzekering. U ontvangt de korting vanaf de datum waarop we uw aan­vraag ontvangen.

Appel NVD VvAA
Activiteiten en ledenvoordeel

Weten welke activiteiten VvAA te bieden heeft voor zorgprofessionals zoals u? Op het ledenplein vindt u interessante activiteiten en kortingen.

Praktijkadvies

Gaat u een praktijk starten of overnemen? Wilt u een waardebepaling voor een praktijk? Hoe regelt u de financiering? Welke andere zaken moet u regelen? VvAA begeleidt u graag bij deze grote stap in uw werkzame leven.

U ontvangt als startende fysiotherapeut 10% KNGF korting op het adviestarief
Hand met appel NVD VvAA
Korting op uw zorgverzekering

Als zorgverlener wilt u zelf natuurlijk ook gezond blijven. En als u, uw partner en/of uw gezin tóch zorg nodig hebben, wilt u verzekerd zijn van de beste zorg met veel keuzevrijheid. Met de VvAA zorgverzekering kunt u daarop rekenen.


U ontvangt 5% KNGF-ledenkorting op de basisverzekering en 12% korting op de aanvullende verzekeringen.