KNGF-ledenvoordeel bij VvAA

Om in aanmerking te komen voor de korting op de beroep­saansprakelijk­heids- en rechts­bijstand­verzekering is het KNGF-lidmaat­schap voldoende. Al onze andere producten of diensten kunt u gebruiken als u lid van VvAA bent of nu wordt.

Lid worden

Uw KNGF-ledenvoordeel  

Een sterke combinatie

Als lid van het KNGF krijgt u bijvoorbeeld 33% KNGF-ledenkorting op de premie van de beroepsaansprakelijkheidsverzekering. Bij de beroepsrechtsbijstandverzekering is dat 10%. U ontvangt dezelfde korting als u als startende fysiotherapeut kiest voor advies op maat. Dat krijgt u van een specialist van ons team Paramedici om u te begeleiden bij de start van uw praktijk.

Nog geen lid van VvAA? 

Uw KNGF-ledenkorting is een van de voordelen van het VvAA-lidmaatschap. Veel van uw collega’s profiteren daar al van. Via onze Ledenservice is lid worden zo geregeld.

Vragen of advies?

Bel onze Ledenservice op werkdagen tussen 8.30 en 17.30 uur voor advies of antwoord op uw vraag. Een e-mail sturen kan ook.

Speciale starterskorting voor jonge professionals

Ben je maximaal 5 jaar geleden afgestudeerd aan het hbo of wo? Dan krijg je als jonge professional extra korting op de premie van je verzekering. Het kortingspercentage is afhankelijk van de verzekering die je kiest.


Belangrijke producten en diensten voor fysiotherapeuten

Wél een verzekering van VvAA, maar nog geen korting?

Vraag nu uw KNGF-ledenkorting aan als u nog de volledige premie betaalt voor uw VvAA beroeps­aan­sprakelijk­heids- en/of beroeps­rechts­bijstand­verzekering. U ontvangt de korting vanaf de datum waarop we uw aan­vraag ontvangen.