KNGF

Voordeel voor KNGF-leden

Een man zit op een skippybal en heeft met gestrekte armen gewichtjes vast en een andere man helpt hem.

Als KNGF-lid krijgt u aan­trekkelijke korting op onze dienst­verlening. Denk aan uw beroeps­­aansprakelijk­heid en (beroeps)rechts­bijstand. Door de inten­sieve samen­werking met uw beroepsorganisatie stemmen we het aanbod af op wat u nodig heeft.

Korting op verzekeringen

Als KNGF-lid krijgt u 33% KNGF-korting op de premie van de VvAA Beroepsaansprakelijkheidsverzekering. Voor de VvAA Beroepsrechtsbijstandverzekering is dat 10%. Kiest u als startende fysiotherapeut voor advies op maat, dan ontvangt u dezelfde korting.

Hoe krijg ik korting?

Uw KNGF-lidmaat­schap is voldoende om gebruik te maken van uw korting op de beroep­saansprakelijk­heids- en rechts­bijstand­verzekering. Voor onze andere producten of diensten moet u VvAA-lid zijn. 

Word lid

Logo van samenwerkingspartner De Fysiotherapeut

Al een VvAA-verzekering, nog geen korting?

Vraag nu uw KNGF-ledenkorting aan als u nog de volledige premie betaalt voor uw VvAA Beroeps­aan­sprakelijk­heids- en/of Beroeps­rechts­bijstand­verzekering. Deze korting ontvangt u dan vanaf de datum waarop we uw aan­vraag ontvangen.

Korting aanvragen

Verzekeringen met korting

Vraagt u een nieuwe beroepsaansprakelijkheidsverzekering aan met 33% KNGF-ledenkorting en/of een rechtsbijstandverzekering met 10% KNGF-ledenkorting? Vermeld dan op het aanvraagformulier bij de vraag ‘korte omschrijving werkzaamheden’ dat u lid bent van het KNGF, en uw KNGF lidnummer.

Aansprakelijk­heid

33% KNGF-ledenkorting

Een fout in de uitoefening van uw beroep, waarvoor u aansprakelijk wordt gesteld, kan leiden tot een aan­zienlijke claim. Een beroeps­aansprakelijkheids­verzekering afgestemd op de risico’s van uw beroep is daarom onmis­baar. Ook wanneer u personeel in loon­dienst heeft. U ontvangt 33% KNGF-­ledenkorting. Hiervoor hoeft u geen lid van VvAA te zijn, wel van KNGF.

Bekijk verzekering
Ben je maximaal 5 jaar geleden afgestudeerd aan het hbo of wo? Dan krijg je als young professional extra korting op de premie van je verzekering.

Ook interessant

Waarom kiezen voor VvAA?

  • Groot als netwerk in de zorg, klein in contact
  • Exclusief ledenvoordeel
  • Beroepsgerichte dienstverlening
  • Toegang tot relevante en unieke kennis

Vragen?

Wij helpen graag. Bel ons op werk­­dagen tussen 8.00 en 17.30 uur.

Ledenservice
030 247 47 89 - optie 3
Bel ons
PrivacyverklaringAlgemene voorwaardenDisclaimerCookiegebruikCookie instellingen