KNGF

Voordeel voor KNGF-leden

Een man zit op een skippybal en heeft met gestrekte armen gewichtjes vast en een andere man helpt hem.

Als KNGF-lid krijgt u aan­trekkelijke korting op onze dienst­verlening. Denk aan uw Beroeps­­aansprakelijk­heid en (Beroeps)rechts­bijstand. Door de inten­sieve samen­werking met uw beroepsorganisatie stemmen we het aanbod af op wat u nodig heeft.

Korting op verzekeringen

Als KNGF-lid krijgt u 33% KNGF-ledenkorting op de premie van de Beroepsaansprakelijkheidsverzekering. Voor de Beroepsrechtsbijstandverzekering is dat 10%. Kiest u als startende fysiotherapeut voor advies op maat, dan ontvangt u dezelfde korting.

Hoe krijgt u korting?

Uw KNGF-lidmaat­schap is voldoende om gebruik te maken van uw korting op de beroep­saansprakelijk­heids- en rechts­bijstand­verzekering. Voor onze andere producten of diensten moet u VvAA-lid zijn. 

Word lid

Logo van samenwerkingspartner De Fysiotherapeut

Al een VvAA-verzekering, nog geen korting?

Vraag nu uw KNGF-ledenkorting aan als u nog de volledige premie betaalt voor uw VvAA Beroeps­aan­sprakelijk­heids- en/of Beroeps­rechts­bijstand­verzekering. Deze korting ontvangt u dan vanaf de datum waarop we uw aan­vraag ontvangen.

Korting aanvragen

Verzekeringen met korting

Aansprakelijkheid beroep

33% KNGF-ledenkorting

Een ­­beroepsaan­sprake­lijk­­heids­­­verzekering is on­mis­­baar. Daarmee zijn uw Wkkgz-risico's ook automatisch afgedekt. U ontvangt 33% KNGF-ledenkorting. U hoeft geen VvAA-lid te zijn. Wel van het KNGF.

Bekijk verzekering

Rechtsbijstand beroep

10% KNGF-ledenkorting

Zorgverzekering

5% en 12% korting
Ben je maximaal 5 jaar geleden afgestudeerd aan het hbo of wo? Dan krijg je als young professional extra korting op de premie van je verzekering.

Ook interessant

Activiteiten en ledenvoordeel

Weten welke activiteiten VvAA te bieden heeft voor zorgprofessionals zoals u? Op het ledenplein vindt u interessante activiteiten en kortingen.

Praktijkadvies

10% korting