Inloggen

Jaarcontributie van De Jonge Specialist terug

Als nieuw lid van De Jonge Specialist profiteer jij van het partnership met VvAA. Je ontvangt zo namelijk eenmalig de jaarcontributie van € 149,73* retour. Dit speciale aanbod geldt tot 6 maanden nadat je lid bent geworden van De Jonge Specialist.

Voordeel voor nieuwe leden van De Jonge Specialist

Van oud tot jong: VvAA is er voor iedere zorgverlener. Omdat de belangen van jonge medisch specialisten ons aan het hart gaan, zijn we een samenwerking aangegaan met De Jonge Specialist. Wanneer je zowel lid wordt van De Jonge Specialist als van VvAA, ontvang je eenmalig de jaarcontributie van € 149,73* van De Jonge Specialist retour. Dat scheelt!

Hoe krijg ik dit bedrag terug?

1. Word lid van VvAA. 

Leden van De Jonge Specialist die nog geen lid zijn van VvAA, bieden wij een gratis kennismakingslidmaatschap aan van één jaar. Bel hiervoor met onze Ledenservice. Twee maanden voordat het kennismakingslidmaatschap afloopt, vragen wij of je lid wilt blijven. Indien je onder het VvAA-lidmaatschap producten hebt afgenomen bij VvAA die zijn voorbehouden aan VvAA-leden, dan wordt het VvAA-lidmaatschap automatisch (betaald) voortgezet. Het lidmaatschapsgeld bedraagt € 39,- per jaar.

2. Sluit minimaal 2 van deze particuliere VvAA verzekeringen af:

3. Vul onderstaand aanvraagformulier in.

Contributie terugvragen

* Per 01-01-2021
Jonge specialist

VvAA ledenservice

Telefonisch staan wij op werkdagen van 8.00 tot 17.30 uur voor u klaar. U kunt ons ook een bericht sturen.

Daarom VvAA... 

  • Groot qua netwerk, klein qua contact
  • Exclusief ledenvoordeel
  • Beroepsgerichte dienstverlening
  • Toegang tot relevante en unieke kennis

Word lid

Wat doet VvAA nog meer voor mij?

Een frisse kijk op je loopbaan

Denk je erover om te gaan specialiseren? Of ben je er nog niet helemaal uit wat je wilt?  Wat je ook gaat doen, Wij helpen je om weloverwogen te kiezen. Bijvoorbeeld met workshops, trainingen, een platform met loopbaancoaches en een gratis carrièregesprek als je lid van ons bent.

Hulp bij het maken van keuzes

Gedurende je specialisatie sta je continu voor belangrijke keuzes. Keuzes die gepaard gaan met de nodige onzekerheid en (soms) ook bepalend zijn voor je carrière en je privé. Wij kunnen jou daarbij helpen. Dit doen we bijvoorbeeld met een carrièregesprek en workshops specifiek voor AIOS.

Relevante evenementen

In samenwerking met onder andere De Jonge Specialist organiseert VvAA evenementen voor ANIOS en AIOS. Denk hierbij aan het jaarlijkse DJS-congres.