Training Omgaan met agressie

Een vrouw in een paarse jurk lacht en staat voor het raam en op de achtergrond staat een tafel met rood met witte stoelen

Zorgprofessionals krijgen regelmatig te maken met diverse vormen van agressie en grensoverschrijdend gedrag. In deze eendaagse training leert u hoe u kunt omgaan met dit gedrag en hoe u de sociale veiligheid op uw werkplek kunt borgen.

Inschrijven

Over de training

  • Training duurt 1 dag

  • Accreditatie: 6 punten

  • Locatie: VvAA t Hart, Utrecht

  • € 725 VvAA leden en € 790 niet-leden

Waarom deze training?

Agressie en grensoverschrijdend gedrag zijn in de zorg steeds meer regel dan uitzondering. Bij de balie, in de spreekkamer, online, overal kunt u geconfronteerd worden met een patiënt die agressief gedrag vertoont. Het gevaar is dat we denken dat het er bij hoort en dat zorgprofessionals vooral moeten leren hoe ze hier mee om kunnen gaan. Veel interventies richten zich op hoe u kunt voorkomen dat het uit de hand loopt.

In deze eendaagse training krijgt u inzicht in hoe onze huidige systemen en werkwijzen agressie belonen in plaats van afstraffen. En krijgt u concrete handvatten om in uw werkomgeving een duidelijke grens te trekken en grensoverschrijdend gedrag aan te pakken.

Inschrijven

Training op maat

Ook onze andere trainingen kunnen incompany gegeven worden. Zijn er meer collega’s met dezelfde leervraag? Kies de training die hier het best op aansluit. We komen graag naar u toe om de training te verzorgen, volledig toegespitst op de behoefte van het team.

Praktische informatie

Samenwerking

VvAA organiseert deze training in samenwerking met KNMG Arts & Carrière.

Ook interessant

Een vrouw achter een laptop en een vrouw schrijft in een schrift aan een witte tafel
Training Effectief communiceren

Vragen?

Wij helpen graag. Bel ons op werkdagen tussen 8.30 en 17.30 uur. Of stuur een e-mail.

Opleidingen en teamcoaching
030 247 43 28
Bel ons
Opleidingen en teamcoaching
opleidingen@vvaa.nl