Inloggen

Coachingsvaardigheden

Goed kunnen coachen is een waardevolle competentie die u met deze training ontwikkelt. U leert hoe u uw eigen coachingsvaardigheden sterk verbetert, zodat u uw collega’s én patiënten kunt motiveren en stimuleren.

Direct inschrijven Alles over deze training

Training Coachingsvaardigheden

Deze training duurt anderhalve dag
Deze training vindt plaats op NBC Nieuwegein

€50 korting

Schrijf u in voor zaterdag 17 september en ontvang €50 korting.
Vermeld de code #zomerkorting bij aanvullende informatie.

Waarom deze training?

Wilt u het beste in uw patiënten en collega’s naar boven halen? Dan is deze training perfect voor u.

De training is zowel praktisch als theoretisch ingestoken. U krijgt de gelegenheid om situaties te oefenen én u leert de fases van een coachingsproces, evenals de structuur van een coachingsgesprek. De juiste vaardigheden en houding van een coach komen aan bod, maar ook uw eigen kwaliteiten en valkuilen krijgen aandacht.

U krijgt heldere antwoorden op o.a. de volgende vragen:

Hoe kan ik medewerkers ondersteunen bij het maken van overwogen keuzes, of bij het ontwikkelen van meer zelfvertrouwen?
Hoe stimuleer ik iemand in het nemen van eigen verantwoordelijkheid, en zorg ik dat niet ikzelf maar de coachee hiermee aan het werk gaat?
Hoe kan ik zowel patiënten als medewerkers motiveren tot ander gedrag of meer eigenaarschap?  

Direct inschrijven

Wie is uw trainer?

Foto van trainers Martine Timmermans en Desiree van den Broek

Martine Timmermans & Desirée van den Broek

Desirée zet als ervaren trainer gepassioneerd en invoelend haar ervaringen als arts in om effectieve samenwerking en communicatie te bevorderen in de medische wereld. Martine is to-the-point en maakt altijd de vertaalslag van de theorie naar uw persoonlijke situatie.

"Steeds vaker vroegen collega's of ik hen wilde coachen. Mijn gesprekstechniek is op zich goed. Door deze training leerde ik nog een stapje dieper te gaan. Ook had ik de neiging snel raad te geven. Nu laat ik mensen zelf hun pad kiezen. Je krijgt diverse technieken aangereikt om echt te kunnen coachen. De combinatie van theorie en praktijk kun je meteen toepassen. En de trainers hebben het echt in de vingers. Ze leiden een goed programma en improviseren waar nodig. Een absolute aanbeveling."

Maartje Hoogschagen - Psychiater

Praktische informatie

Duur

Deze training duurt 1,5 dag. De eerste trainingsdag is van 9:30 tot 17:00 uur. Inloop is die dag vanaf 9:00 uur. Dag 2 is van 13:30 tot 17:00 uur. Voorafgaand staat er een lunch voor u klaar vanaf 13:00 uur.

Startdatum

Deze training wordt gegeven op de volgende data:

  • Maandag 20 juni en maandag 5 september 2022 (training is vol)
  • Vrijdag 4 november en vrijdag 9 december 2022 (training is vol)
  • Woensdag 23 november 2022 en woensdag18 januari 2023

Deelnemers

Voor deze training hanteren wij een maximaal aantal deelnemers van 8 personen. Zo blijft er voldoende ruimte voor persoonlijke aandacht.

Locatie

Deze training vindt plaats in het NBC Conference Center, Blokhoeve 1 in Nieuwegein. U kunt gratis parkeren en de locatie is ook uitstekend bereikbaar met het OV.

Prijs

De investering van deze training is € 770,- voor VvAA-leden en € 825,- voor niet-leden. Onbeperkt koffie en thee, een uitgebreide lunch en (fris)dranken voor beide trainingsdagen zijn bij de prijs inbegrepen. Deze training is vrijgesteld van BTW.

Accreditatie

Het ABAN (Accreditatie Bureau Algemene Nascholing - Medisch Specialisten en Huisartsen) kent deze training 9 punten toe.


Direct inschrijven
VvAA organiseert deze training in samenwerking met KNMG Arts & Carrière en de Academie voor Medisch Specialisten.

KNMG

Academie voor medisch specialisten | VvAA

Trainingen die hier goed op aansluiten:

Zorgverleners steunen elkaar

Peer Support voor zorgverleners

Vrijwel iedere zorgverlener krijgt een keer te maken met een medisch incident. Wilt u uw collega's graag de juiste steun bieden, maar weet u niet hoe? Deze training leert u alle vaardigheden die u nodig heeft om Peer Supporter voor andere zorgverleners te worden.

Zorgverlener die kan omgaan met agressie in de zorg

Omgaan met agressie

U heeft regelmatig te maken met ongewenst gedrag van patiënten en familieleden. In deze training besteden we aandacht aan de communicatieve, praktische en juridische kant.

Heeft u een vraag?

Wij staan voor u klaar. U kunt ons bellen op werkdagen tussen 8.30 en 17.30 uur of stuur ons een mail.