Inloggen

SalaryPay: zó wordt salaris- en loonheffing betalen bijna leuk

Op elk moment, waar ook ter wereld: een kwestie van klik-en-klaar 
Maak gebruik van de handige app
Voor een vast bedrag per maand
Direct profiteren van SalaryPay?

Salaris- en loonheffing betalen?

Doe het snel, gemakkelijk en veilig met SalaryPay

Van sommige zaken in het leven weet u zeker dat ze altijd terugkomen. De betaling van salarissen en loonheffingen is er zo een. Voor de ontvangers een ‘rijk’ moment, voor de verantwoordelijke binnen uw organisatie telkens weer een taak die tijd en zorgvuldigheid vereist. We hebben goed nieuws: vanaf nu kan het snel en makkelijk met SalaryPay.
Salarissen en loonheffingen betalen is een kwestie van klik-en-klaar met SalaryPay in combinatie met Nmbrs, de payroll software waarmee VvAA werkt. SalaryPay is een moderne, makkelijke manier van betalen. Met een handige app autoriseert u in een paar seconden uw uit te voeren betalingen op uw smartphone. Op elk moment, waar ook ter wereld. Waar wifi of 4G is, kunt u SalaryPay gebruiken. Vanaf slechts € 9,- per maand exclusief BTW is salaris betalen binnenkort een kwestie van klik-en-klaar.  

Lage kosten, veel gemak 

Voor een bescheiden bedrag per maand profiteert u van het gemak van SalaryPay.
Om gebruik te kunnen maken van SalaryPay betaalt u eenmalig € 36,50 exclusief btw en een vast bedrag per maand op basis van de grootte van uw organisatie. 

Omvang praktijk Tarief per maand (excl. BTW)
1 t/m 5 medewerkers € 9,00
6 t/m 10 medewerkers € 10,50
11 t/m 20 medewerkers € 12,00
21 t/m 50 medewerkers € 17,50
51 t/m 100 medewerkers € 29,00
> 100 medewerkers € 47,00

Alles wat u nodig heeft:

  • Uw salarisadministratie bij VvAA
  • Een smartphone (iOS of Android)
  • Een zakelijke bankrekening
  • Een KVK-nummer

Uw voordelen:

Plaats- en tijdsonafhankelijk aan uw                 verplichtingen voldoen
Uw betalingen in enkele seconden                   geregeld met de SlryPay-app
Alle betalingen in één overzicht                       beschikbaar
U betaalt een vast bedrag per maand


Zó werken SalaryPay en VvAA. Uitleggen duurt langer dan doen.

Stap 1
VvAA zet de betaling van salaris- en loonheffing klaar vanuit het salarispakket. OneLinQ haalt de klaargezette bestanden automatisch op.

Stap 2
In uw app SlryPay (beschikbaar voor iOS en Android) ontvangt u bericht zodra de betalingen klaar staan om te autoriseren.

Stap 3
U logt in en autoriseert de betalingen.
Klik-en-klaar.Uw privacy

Deze aanvullende dienstverlening op onze salarisadministratie biedt VvAA aan in samenwerking met OneLinQ, ondersteuner van bedrijven met de nieuwste realtime innovaties op het gebied van digitale platforms. Als u aangeeft gebruik te willen maken van SalaryPay, geeft u ons toestemming voor het overdragen van uw gegevens (NAW-gegevens, e-mailadres, KvK-nummer en bankgegevens) aan OneLinQ.

Wie doet wat?

OneLinQ zorgt dat een volmacht bij uw bank wordt aangevraagd en uw rekeningnummer wordt geactiveerd om gebruik te maken van SalaryPay. Is dit geregeld, dan zet VvAA maandelijks uw betalingen bij OneLinQ klaar. U hoeft de betalingen alleen nog maar te autoriseren in uw app.

Maak kennis met OneLinQ >>

Direct profiteren?

Loopt uw salarisadministratie al bij VvAA en wilt u profiteren van SalaryPay? Stuur dan een e-mail aan uw salarisverwerkingsteam.

Overweegt u uw salarisadministratie onder te brengen bij VvAA, al dan niet in combinatie met SalaryPay? Stuur dan een e-mail aan swa_fo@vvaa.nl of neem telefonisch contact op met 030 247 40 50.