Geen omkijken meer naar uw financiële administratie

  • In één oogopslag cijfermatig inzicht
  • Bonnen en facturen in een handomdraai verwerkt
  • Periodieke feedback
Vraag offerte aan

Administratie, aangifte en advies

Financiële administratie van VvAA

Meer tijd voor uw patiënten en minder tijd kwijt aan uw administratieve taken. Het VvAA administratie-abonnement maakt uw administratieve taak makkelijker en zorgt tegelijkertijd dat u snel inzicht in uw financiën krijgt.

Met het zakelijk dashboard krijgt u een visuele weergave van uw financiële zaken. Zo ziet u direct hoe u er voorstaat. Verder hebt u met de belasting-adviseurs van VvAA altijd de beschikking over actuele en voor u relevante informatie. Zij kunnen u precies vertellen welke regels er voor u van toepassing zijn en of er regels veranderd zijn.


Contact

Wilt u meer informatie over onze dienstverlening of direct een afspraak maken? Neem gerust contact met ons op.

Uw abonnement: Modulair, Compleet of Business?

Uw volledige administratie online direct inzichtelijk hebben? Bonnen en facturen zelf invoeren door middel van de app of door een scanner? Wij helpen u graag om de voor u passende keuze te maken.

Offerte aanvragen
   VvAA Modulair VvAA Compleet VvAA Business
IB-aangifte (met balans en V&W)
Online rapportage balans en V&W Per jaar
Optie: per maand of kwartaal
Per maand of kwartaal Per maand of kwartaal
Signalering adviespunten
Jaarrekening (bij BV inc. Vpb) Optie
Crediteurenadministratie
Btw-aangifte Optie Optie Optie
Zakelijk Dashboard
Park-line tankpas en parkeerkaart
Salaris- en personeelsadministratie Optie Optie Optie
Beoordelen belastingaanslagen Optie Optie

Wat houdt het abonnement in?

Het abonnement dat bij u past

Niet elke zorgprofessional of zorgondernemer heeft dezelfde wensen. Daarom heeft VvAA ervoor gekozen om pakketten te ontwikkelen die afgestemd kunnen worden op uw wensen en behoeften. Zo kunt er voor kiezen om uw bankrekening direct aan ons te koppelen of zelf uw bankzaken aan ons te leveren. Ook kunt u uw bonnen en facturen zelf inscannen of dit door VvAA laten doen. Wat wenst u?

Benieuwd hoe het er uit ziet?

Bent u benieuwd hoe uw zakelijk dashboard er uit gaat zien in MijnVvAA?

Bekijk het hier

Business

Hebt u een samenwerkingsverband? Dan is het Business abonnement een interessante optie voor u. Hiermee krijgt u een online administratie die gekoppeld is aan uw zakelijke bankrekening. Uw facturen worden digitaal verstuurd en door VvAA verwerkt. Zo hebt u altijd een actueel beeld van uw zakelijke financiën en kunt u deze altijd inzien op uw online Zakelijk Dashboard op MijnVvAA.nl.

Offerte aanvragen

Hoe werkt het?

Met een persoonlijk gesprek brengen wij samen met u uw wensen in kaart. Uw adviseur kunt u meteen laten zien hoe u het beste uw financiële en personele administratie voor uw praktijk opzet. U krijgt daarbij het vertrouwde VvAA-advies over alle fiscale zaken die bij het voeren van uw praktijk horen. VvAA neemt daarnaast veel tijdverslindende praktische zaken van u over, zoals aanmelding bij de Kamer van Koophandel en aanvragen van voorlopige belastingaanslagen.

Behoefte aan bedrijfskundig advies?

Naast deze abonnementen kan VvAA u ook voorzien van deskundig advies op het gebied van bedrijfsvoering, het opstellen van ondernemersdoelstellingen en het maken van prognoses. Zo bent u niet alleen voorbereid op alle vraagstukken van bijvoorbeeld de belastingdienst of uw bank, maar ook klaar voor de toekomst. Waarmee kunnen wij u helpen?

Uw voordelen op een rij

  • Analyse van uw resultaten door adviseurs met kennis van uw branche
  • Zekerheid over uw financiële positie
  • Periodieke feedback op basis van uw resultaten

Bespreking jaarrekening

Na het samenstellen van uw jaarrekening, neemt u samen met uw adviseur de cijfers en ontwikkelingen door en bespreekt mogelijk toekomstige stappen.

Periodieke bespreking 360⁰

U ontvangt een grondige analyse van de door u behaalde resultaten in vergelijking met de resultaten over de vorige periode of de gemiddelde branchecijfers. Zo wordt inzichtelijk op welke punten u moet bijsturen om uw ondernemersdoelstellingen te behalen.

Begroting en liquiditeitsprognose

Enig idee hoe uw resultaten en banksaldo er over een paar maanden uitzien, of over een jaar? Dit is moeilijk te voorspellen, maar wel belangrijk. Wij kunnen voor u een adequate begroting en liquiditeitsprognose opstellen.

Overstappen VvAA

Overstappen vanaf een andere accountant?

Vindt u het een lastige beslissing om de stap te maken naar een nieuwe accountant? Veel mensen vinden dit lastig, zelfs als ze ontevreden zijn over de service van hun huidige accountant. De vrees bestaat dat er opeens anders gekeken wordt naar hun praktijk en praktijkvoering en dat er opeens een ander financieel plaatje aan gehangen wordt. Deze vrees is begrijpelijk, maar VvAA kent de zorg en uw vakgebied als geen ander en kan daardoor met een frisse en professionele blik naar uw financiën kijken.

Financiële administratie VvAA

Uw salaris- en personeelsadministratie

Wanneer u dat wilt, laat u ook de verzuimadministratie en het opstellen van arbeidsovereenkomsten aan ons over. In uw eigen beveiligde digitale omgeving beschikt u over al uw salarisdocumenten, haalt u informatie op en legt u verlof- en personeelsgegevens vast.

Meer informatie

Financiële administratie VvAA

Administratieplicht en belastingaangifte

U krijgt periodiek een volledig overzicht waarop uw actuele financiële situatie inzichtelijk wordt gemaakt. Zo is uw belastingaangifte zo geregeld. Bovendien blijven uw gegevens, zoals de bonnen en facturen, online voor u beschikbaar. Zo kunt u deze gegevens altijd downloaden mocht u ze nodig hebben.