Inloggen

Altijd verzekerd van inkomen

Een ongeval of ziekte kan iedereen overkomen. Met een arbeidsongeschikt­heidsverzekering (AOV) bent u verzekerd van inkomen als het ú gebeurt.

VvAA is de AOV specialist binnen de zorg
Altijd persoonlijk advies toegespitst op uw situatie
Periodiek bekijken we uw situatie opnieuw
 
Vraag vrijblijvend advies aan

Advies arbeids­­ongeschikt­­heids­verzekering

Arbeidsongeschikt en dan?

Arbeidsongeschiktheid kan op uw leven en medische carrière een behoorlijke impact hebben. U wilt dan niet bezig zijn met de gevolgen van het hebben van een lager of zelfs geen inkomen. Een arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV) stelt uw inkomen veilig. Dit geeft zekerheid, rust en ruimte voor herstel.

Verschillen in premies en voorwaarden

Iedere arbeidsongeschiktheidsverzekering biedt u inkomen als u (deels) niet meer kunt werken. Toch zijn er grote verschillen in de voorwaarden en premies bij diverse verzekeraars. VvAA begrijpt met welke specifieke arbeidsongeschiktheidsrisico’s u als zorgprofessional te maken heeft.

Altijd advies toegespitst op uw situatie

Onze adviseurs kiezen voor een persoonlijke benadering en geven u advies toegespitst op uw situatie. Dat advies gaat verder dan alleen uw inkomen. Wanneer u arbeidsongeschikt raakt, heeft dat vaak consequenties op meerdere vlakken. Zo kijken wij, naast uw financiën, ook naar gezinssamenstelling, toekomstplannen, wetswijzigingen en marktontwikkelingen. 

Hulp nodig?

Kijk op onze servicepagina voor meer informatie en de veelgestelde vragen.

Waarom kiezen voor VvAA?

AOV specialist
Wij kennen de zorg als geen ander en zijn op de hoogte van de regelingen waarvan u gebruik kunt maken. Denk bijvoorbeeld aan uw pensioen of afspraken in de maatschap.
Voorstel op maat
Naast inkomen bent u ook verzekerd van een voorstel op maat: wij adviseren u over het eigen risico, de eindleeftijd en het soort AOV dat bij uw situatie past.
Brede dienstverlening
Wilt u een second opinion, heeft u ondersteuning nodig bij langdurige arbeidsongeschiktheid of hulp van een jurist? Ook dit is onderdeel van de VvAA dienstverlening.

In vier stappen naar een AOV

1. Inventariseren
In een persoonlijk gesprek brengen wij uw persoonlijke en financiële
situatie in kaart. Wat is uw beroep, inkomen, gezinssituatie en
uitgavenpatroon? En hoeveel ziektedagen kunt en wilt u financieel zelf overbruggen?
2. Analyseren
Wij analyseren uw gegevens en kijken welke AOV het beste bij u past. We vergelijken diverse aanbieders, zowel op voorwaarden als op premie. VvAA werkt uitsluitend met gespecialiseerde AOV- verzekeraars.
3. Adviseren
U ontvangt een adviesrapport. Hierin staat welke verzekeringsvorm, welke
verzekeraar en welke voorwaarden het beste bij u passen. In het rapport gaan we ook in op de risico’s voor uw vakgebied.
4. Regelen
Hebt u uw keuze gemaakt? Dan regelen wij uw aanvraag bij de
verzekeraar. Ook begeleiden wij u bij de medische acceptatieWerkt u in loondienst?

  • Als (para)medicus in loondienst is uw werkgever verplicht u de eerste twee jaar van uw ziekte door te betalen. Na twee jaar kunt u mogelijk aanspraak maken op een uitkering vanuit de WIA (Wet werk en inkomen naar arbeidsvermogen).
  • Als specialist in loondienst heeft u bij ziekte of arbeidsongeschiktheid recht op een uitkering. Dit is vaak minder dan uw huidige salaris.
Wij vertellen u graag meer over de hoogte van de uitkering en de mogelijkheden om uw uitkering aan te vullen.

Vraag een vrijblijvend gesprek aan

 

Ruime keuze in verzekeraars

VvAA is een van de grootste intermediairs in Nederland en gespecialiseerd in het onder­steunen en adviseren van zorg­verleners. Als u VvAA inschakelt, sluiten wij voor u een AOV af bij een van onze samenwerkings­partners:

  • Allianz
  • A.s.r.
  • De Goudse
  • Interpolis
  • Movir

Downloads en service

Hulp nodig?

Neem direct contact met uw belasting­adviseur of bel ons op werk­dagen tussen 8.30 en 17.00 uur.