Inloggen

Laat u ontzorgen voor uw verzuimzaken

Wilt u als werkgever volledig worden ontzorgd op het gebied van verzuimbegeleiding en re-integratie? Kies dan voor de MKB Verzuim ontzorg-verzekering. In het leven geroepen door de overheid, in samenwerking met verzekeraars en werkgeversorganisaties.

Vraag adviesgesprek aan

MKB Verzuim-ontzorgverzekering

Op welke voordelen kunt u rekenen?

  • Een persoonlijk Ontzorgmanager heeft de regie tijdens het verzuimtraject en neemt u administratie uit handen.
  • De Ontzorgmanager begeleidt de zieke medewerker actief met re-integratie en geeft ook inzicht in de financiële gevolgen van langdurig verzuim.
  • De door de bedrijfsarts geadviseerde interventies worden volledig vergoed door de verzekeraar.
  • De Ontzorgverzekering is Poortwachterproof.
  • Onverwacht hoge premiestijgingen door verzuim in het eigen bedrijf worden voorkomen omdat het meetellen van het eigen verzuim is gemaximeerd.

Contact met VvAA

Neem gerust contact met ons op als u uw polis wilt omzetten of interesse heeft in de MKB Verzuim-ontzorg­verzekering.

Het verschil met een bestaande verzuimverzekering

De MKB Verzuim-ontzorg­verzekering lijkt op veel vlakken op de bestaande verzuim­verzekeringen waarin loon­door­betaling bij ziekte is gedekt. Waar liggen de verschillen? Met de MKB Verzuim-ontzorg­verzekering bent u verzekerd van maximale begeleiding door de arbo­dienst en Ontzorg­manager. Daarmee wordt meer werk uit handen genomen en ligt de regie van het verzuim­traject bij de Ontzorg­manager. Verder werkt de verzekeraar samen met een vaste arbo­dienst. Zelf een arbo­dienst kiezen, is niet mogelijk.

Wat kost de MKB Verzuim-ontzorgverzekering?

De premie van de Ontzorgverzekering is afhankelijk van de gekozen dekking van de verzuimverzekering en de arbodienst waarmee wordt samenwerkt. In vergelijking met een normale verzuimverzekering is alleen de premie van de arbodienstverlening hoger. In ruil daarvoor krijgt u een uitgebreidere dienstverlening en extra zekerheid.