Inloggen

Laat u ontzorgen voor uw verzuimzaken

Wilt u als werkgever volledig worden ontzorgd op het gebied van verzuimbegeleiding en re-integratie? Kies dan voor de MKB Verzuim ontzorg-verzekering. In het leven geroepen door de overheid, in samenwerking met verzekeraars en werkgeversorganisaties.

Vraag adviesgesprek aan

MKB Verzuim-ontzorgverzekering

Op welke voordelen kunt u rekenen?

  • Een persoonlijk Ontzorgmanager heeft de regie tijdens het verzuimtraject en neemt u administratie uit handen.
  • De Ontzorgmanager begeleidt de zieke medewerker actief met re-integratie en geeft ook inzicht in de financiële gevolgen van langdurig verzuim.
  • De door de bedrijfsarts geadviseerde interventies worden volledig vergoed door de verzekeraar.
  • De Ontzorgverzekering is Poortwachterproof.
  • Onverwacht hoge premiestijgingen door verzuim in het eigen bedrijf worden voorkomen omdat het meetellen van het eigen verzuim is gemaximeerd.

Contact met VvAA

Neem gerust contact met ons op als u uw polis wilt omzetten of interesse heeft in de MKB Verzuim-ontzorg­verzekering.

Het verschil met een bestaande verzuimverzekering

De MKB Verzuim-ontzorg­verzekering lijkt op veel vlakken op de bestaande verzuim­verzekeringen waarin loon­door­betaling bij ziekte is gedekt. Waar liggen de verschillen? Met de MKB Verzuim-ontzorg­verzekering bent u verzekerd van maximale begeleiding door de arbo­dienst en Ontzorg­manager. Daarmee wordt meer werk uit handen genomen en ligt de regie van het verzuim­traject bij de Ontzorg­manager. Verder werkt de verzekeraar samen met een vaste arbo­dienst. Zelf een arbo­dienst kiezen, is niet mogelijk.

Wat kost de MKB Verzuim-ontzorgverzekering?

De premie van de Ontzorgverzekering is afhankelijk van de gekozen dekking van de verzuimverzekering en de arbodienst waarmee wordt samenwerkt. In vergelijking met een normale verzuimverzekering is het premiepercentage tussen 0 en 2,5% hoger en de premie van de arbodienst gemiddeld € 15,- per medewerker per jaar hoger. In ruil daarvoor krijgt u een uitgebreidere dienstverlening en extra zekerheid.