Afstudeergesprek

Voor een kickstart van je carrière

Een vrouw zit aan een houten tafel achter haar laptop en maakt notities terwijl ze belt.

Met je afstuderen begint een nieuwe fase in je leven. Ga je straks aan de slag als ANIOS? Heb je plannen om te specialiseren? Of misschien neem je wel een tussenjaar? Tijdens een gratis afstudeergesprek met een adviseur komen dit soort vragen voorbij.

Afspraak plannen

Gratis afstudeergesprek

In je laatste jaar moet je ineens keuzes maken: wil je doorleren, aan de slag als waarnemer of in loondienst? Tijdens het afstudeergesprek helpt een adviseur van VvAA jou kosteloos bij het maken van loopbaankeuzes die bij je passen. Daarnaast krijg je advies over de praktische zaken die je daarvoor moet regelen.

Onderwerpen die ook aan bod komen:

  • Een persoonlijke cv-check
  • Informatie over je verzekeringen en toeslagen
  • Advies over contractuele zaken in bijvoorbeeld je arbeidsvoorwaardengesprek

Afspraak plannen

Starter (28)
Zeer prettig gesprek gehad en goed op weg geholpen. Het was fijn dat er iemand naar mijn persoonlijke situatie keek. Nu weet ik precies wat ik nodig heb.

Persoonlijk advies

Jij werkt in de zorg. Omdat aandacht voor mensen is wat je drijft. Maar wie zorgt er eigenlijk voor jou? Onze adviseurs staan voor je klaar. 

Wil je praten over je toekomstplannen, of de mogelijkheden die jij hebt na het afstuderen? Onze adviseurs staan je graag te woord. Geen vraag is te veel.

Annemarie van der Dussen

Ledenadviseur

"Er komt een hoop op je af zodra je klaar bent met jouw studie. Ik help je graag in een persoonlijk gesprek met de zaken die je allemaal moet regelen en weten. Zo kun jij je focussen op de kickstart van jouw carrière!"

Verstuur e-mail

Barry Sanders

Ledenadviseur

Belinda Spronk

Ledenadviseur

Lisette Eenink

Ledenadviseur

Warsha Balradj

Ledenadviseur

Afspraak plannen