Afstudeer­gesprek

Voor een kickstart van je carrière

Vrouwelijke student poseert aan de kade

Met je afstuderen begint een nieuwe fase in je leven. Ga je straks aan de slag als ANIOS? Heb je plannen om te specialiseren? Of misschien neem je wel een tussenjaar? Tijdens een gratis afstudeergesprek met een adviseur komen dit soort vragen voorbij.

Afspraak plannen

Gratis afstudeergesprek

Tijdens het afstudeergesprek helpt een adviseur van VvAA jou kosteloos bij het maken van loopbaankeuzes die bij je passen. Daarnaast krijg je advies over de praktische zaken die je daarvoor moet regelen.

Onderwerpen die ook aan bod komen

  • Een persoonlijke cv-check
  • Informatie over je verzekeringen en toeslagen
  • Advies over contractuele zaken in bijvoorbeeld je arbeidsvoorwaardengesprek

Afspraak plannen

Starter (28)
Zeer prettig gesprek gehad en goed op weg geholpen. Het was fijn dat er iemand naar mijn persoonlijke situatie keek. Nu weet ik precies wat ik nodig heb.

Persoonlijk advies

Jij werkt in de zorg. Omdat aandacht voor mensen is wat je drijft. Maar wie zorgt er eigenlijk voor jou? Onze adviseurs staan voor je klaar. 

Wil je praten over je toekomstplannen, of de mogelijkheden die jij hebt na het afstuderen? Onze adviseurs staan je graag te woord. Geen vraag is te veel.

Barry Sanders

Ledenadviseur

“Afgestudeerd en wat nu? In een persoonlijk gesprek help ik je graag bij de volgende stappen in jouw carrière. Van het checken van jouw CV tot het regelen van verzekeringen. Zo ben jij na jouw afstuderen goed voorbereidt.”

Verstuur e-mail

Afspraak plannen

PrivacyverklaringAlgemene voorwaardenDisclaimerCookiegebruikCookie instellingen