Inloggen

NVLF-ledenvoordeel bij VvAA

Bij VvAA ontvangt u een aan­trekkelijke NVLF-leden­korting op diverse producten en diensten. Bijvoor­beeld voor uw beroeps­aansprakelijk­heids- en beroeps­rechts­bijstandverzekering. Mede dankzij de samen­werking met de NVLF stemmen we het aanbod af op wat u nodig hebt in uw ­praktijk.


Uw NVLF-ledenvoordeel  Logo NVLF | VvAA

Een sterke combi

Bent u lid van de NVLF en van VvAA? Dan ontvangt u bijvoorbeeld op de premie van de beroepsaansprakelijkheidsverzekering en van de beroepsrechtsbijstandverzekering 10% NVLF-ledenkorting. Hebt u ook uw particuliere rechtsbijstand meeverzekerd? Dan ontvangt u ook daarop 10% korting. Een selectie van producten en diensten vindt u hieronder.

Wél een verzekering van VvAA, maar nog geen korting?

Vraag nu uw NVLF-ledenkorting aan als u nog de volledige premie betaalt voor uw:

  1. VvAA beroepsaansprakelijkheidsverzekering
  2. VvAA beroepsrechtsbijstandverzekering
  3. Particuliere rechtsbijstand, als deze bij 2. is meeverzekerd

U ontvangt de korting vanaf de datum waarop we uw aanvraag ontvangen.

Vraag uw korting aan ▹

 

Nog geen lid van VvAA?

Als u producten of diensten van VvAA wilt afnemen moet u lid zijn van VvAA. Gestart in 1924 is VvAA in­middels uitge­groeid tot een collectief van 125.000 leden. Wij helpen u met kennis­deling, advies, verzekeringen en beroeps­specifieke dienst­verlening.

Lid worden ▹

Het lidmaatschapsgeld is € 39,- per jaar

Speciale starterskorting voor jonge professionals

Bent u maximaal 5 jaar geleden afgestudeerd aan het hbo of wo? Dan krijgt u als jonge professional extra korting op de premie van uw verzekering. Dit is afhankelijk van de gekozen verzekering.

Selectie producten en diensten

Samenwerken met NVLF | VvAA

Beroeps­aansprake­lijk­heid

Beroepsrisico's zijn helaas niet uit te sluiten. Het blijft mensenwerk. De dekking van de beroeps­aansprakelijkheids­verzekering van VvAA sluit aan op úw beroepsomstandigheden. Wkkgz-risico's zijn automatisch afgedekt.

U  krijgt 10% NVLF-korting op uw beroeps­aansprakelijkheids­verzekering

Rechtsbijstandverzekering particulier | VvAA

Beroeps­rechts­bijstand

U krijgt rechtshulp bij klachten en geschillen met zorgverzekeraars, cliënten, collega’s en werknemers. Ook de inzet van een mediator is gedekt. Wkkgz-risico's zijn automatisch afgedekt.

U krijgt 10% NVLF-korting op uw beroeps­rechtsbijstand­verzekering én uw particuliere rechtsbijstand, als deze is mee­ver­zekerd

Zorgverzekering | VvAA

Korting op uw zorg­verzekering

De VvAA zorgverzekering kenmerkt zich door vrije keuze van zorgverlener en ziekenhuis in combinatie met uitstekende service.

U ontvangt 5% NVLF-ledenkorting op de basisverzekering en 12% korting op de aanvullende verzekeringen

Advies over arbeidsongeschiktheidsverzekering | VvAA

Verzekerd van inkomen bij arbeids­ongeschikt­heid

Als zorgverlener weet u het als geen ander: een ongeval of ziekte kan iedereen overkomen. Maar wat als het ú gebeurt? Wij geven u inzicht in de gevolgen van arbeids­ongeschikt­heid voor uw financiële huis­houden. Ook over de mogelijk­heden om uzelf te verzekeren.