Inloggen

NVLF-ledenvoordeel bij VvAA

Bij VvAA ontvangt u een aan­trekkelijke NVLF-leden­korting op diverse producten en diensten. Bijvoor­beeld voor uw beroeps­aansprakelijk­heids- en beroeps­rechts­bijstandverzekering. Mede dankzij de samen­werking met de NVLF stemmen we het aanbod af op wat u nodig hebt in uw ­praktijk.


Uw NVLF-voordeel

Een sterke combi

Bent u lid van de NVLF en van VvAA? Dan krijgt u bijvoorbeeld op de premie van de beroepsaansprakelijkheidsverzekering en beroepsrechtsbijstandverzekering 10% NVLF-ledenkorting. Hebt u ook uw particuliere rechtsbijstand meeverzekerd? Dan ontvangt u ook 10% korting.  

Wel een verzekering van VvAA, maar nog geen korting?

Vraag nu uw NVLF-ledenkorting aan als u nog de volledige premie betaalt voor uw:

  • VvAA beroepsaansprakelijkheidsverzekering;
  • VvAA beroepsrechtsbijstandverzekering;
  • particuliere rechtsbijstand, als u deze in uw beroepsrechtsbijstand hebt meeverzekerd.

U ontvangt de korting vanaf de datum waarop we uw aanvraag ontvangen.


Vraag uw korting aan
Logo NVLF | VvAA

Vragen of advies

Bel onze Ledenservice op werkdagen tussen 08.30 en 17.30 uur voor advies of antwoord op uw vraag. Een e-mail sturen kan ook.

Speciale starterskorting voor jonge professionals

Ben je maximaal 5 jaar geleden afgestudeerd aan het hbo of wo? Dan krijg je als jonge professional extra korting op de premie van je verzekering. Dit is afhankelijk van de verzekering die je kiest.

Beroepsaansprakelijkheid

Beroepsrisico's zijn helaas niet uit te sluiten. Het blijft mensenwerk. De dekking van de beroeps­aansprakelijkheids­verzekering van VvAA sluit aan op úw beroepsomstandigheden. Wkkgz-risico's zijn automatisch afgedekt.

U krijgt 10% NVLF-korting op uw beroeps­aansprakelijkheids­verzekering

Beroepsrechtsbijstand

U krijgt rechtshulp bij klachten en geschillen met zorgverzekeraars, cliënten, collega’s en werknemers. Ook de inzet van een mediator is gedekt. Wkkgz-risico's zijn automatisch afgedekt.

U krijgt 10% NVLF-korting op uw beroeps­rechtsbijstand­verzekering én uw particuliere rechtsbijstand, indien deze is meeverzekerd.

Korting op uw zorgverzekering

De VvAA zorgverzekering kenmerkt zich door vrije keuze van zorgverlener en ziekenhuis in combinatie met uitstekende service.

U ontvangt 5% NVLF-ledenkorting op de basisverzekering en 12% korting op de aanvullende verzekeringen.

AOV-beheer/advies

Bij een ongeval of ziekte kunt u onver­wacht te maken krijgen met een inkomens­terugval. Als zelf­standig ondernemer hebt u bij ziekte alleen recht op een bijstands­uitkering. Verzeker u daarom goed voor arbeids­ongeschikt­heid.

Gratis advies

VvAA biedt u graag de mogelijkheid om kosteloos met een adviseur uw verzekeringssituatie door te nemen. In dit gesprek gaan wij met u na of uw verzekeringen nog aansluiten op uw huidige situatie en kunnen wij desgewenst direct benodigde aanpassingen doen.