Ledenvoordeel voor ergotherapeuten

Als lid van Ergotherapie Nederland krijgt u aan­trekkelijke korting op de dienst­verlening van VvAA. Bijvoorbeeld voor uw beroeps­­aansprakelijk­heid en (beroeps)rechts­bijstand. Door de inten­sieve samen­werking met uw beroepsorganisatie stemmen we het aanbod af op wat u nodig hebt.Uw Ergotherapie-ledenvoordeel  Ergotherapie logo

Als lid van Ergotherapie Nederland krijgt u aantrekkelijke korting op de dienstverlening van VvAA. Bijvoorbeeld voor uw beroepsaansprakelijkheid en (beroeps)rechtsbijstand. Door de intensieve samenwerking met uw beroepsorganisatie stemmen we het aanbod af op wat u nodig hebt.
 
Hoe komt u in aanmerking voor de korting?
Om in aanmerking te komen voor de korting op de beroepsaansprakelijkheids- en rechtsbijstand-verzekering is het lidmaatschap van Ergotherapie Nederland voldoende. Om gebruik te kunnen maken van andere producten of diensten van VvAA moet u wel lid zijn. Hebt u ook uw particuliere rechtsbijstand meeverzekerd? Dan ontvangt u ook daarop 10% korting. Een selectie van producten en diensten vindt u hieronder.
 
Vraag nu uw Ergotherapie Nederland-ledenkorting aan als u nog de volledige premie betaalt voor uw:
  1. VvAA beroepsaansprakelijkheidsverzekering;
  2. VvAA beroepsrechtsbijstandverzekering;
  3. particuliere rechtsbijstand, indien deze is meeverzekerd bij 2
U ontvangt de korting vanaf de datum waarop we uw aanvraag ontvangen.

Vraag uw korting aan


Vragen of advies?

Bel onze Ledenservice op werkdagen tussen 8.30 en 17.30 uur voor advies of antwoord op uw vraag. Een e-mail sturen kan ook.
Ergotherapie Nederland | VvAA
Aansprakelijkheidsverzekering beroep

Voor paramedische fouten is een beroepsaansprakelijkheidsverzekering onmisbaar. Bij VvAA is deze verzekering afgestemd op mogelijke claims in uw paramedische praktijk als ergotherapeut. Wkkgz-risico's zijn automatisch afgedekt.

U ontvangt 10% Ergotherapie-ledenkorting

Ergotherapie Nederland | VvAA
Rechtsbijstandverzekering beroep

Voor juridische zaken waar u als ergotherapeut tegen aan kunt lopen ondersteunen onze gespecialiseerde juristen en advocaten u. Rechtshulp bij tucht- en klachtrecht maakt daar ook onderdeel van uit. Wkkgz-risico's zijn automatisch afgedekt.

U ontvangt 10% Ergotherapie-ledenkorting

Gratis advies

VvAA biedt u graag de mogelijkheid om kosteloos met een adviseur uw verzekeringssituatie door te nemen. In dit gesprek gaan wij met u na of uw verzekeringen nog aansluiten op uw huidige situatie en kunnen wij desgewenst direct benodigde aanpassingen doen.

Startende zorgprofessionals | VvAA
Starterskorting voor jonge professionals
Ben je maximaal 5 jaar geleden afgestudeerd aan het hbo of wo? Dan krijg je als jonge professional extra korting op de premie van je verzekering. Het kortingspercentage is afhankelijk van de verzekering die je kiest.