Een gezonde toekomst voor meisjes

VvAA steunt een nieuw programma van Amref Flying Doctors: een gezonde toekomst voor meisjes en vrouwen in Kilindi door een alternatief ritueel voor meisjesbesnijdenis. 

Lees verder

VvAA en Amref: voor een betere gezondheid in Afrika

Amref Flying Doctors

Een betere gezondheid in Afrika. Dat kan niet zonder een efficiënte, sterke organisatie rondom het werk van de daar aanwezige gezondheidswerkers.
Om dat te bereiken, werken VvAA en Amref Flying Doctors sinds 2009 zeer succesvol samen aan een betere gezondheid in Afrika. 

Deelnemers aan de Africa Classic fietsen door het Tanzaniaanse landschap
Hard work, magic moments
Africa Classic 2019
Doet u mee met de Africa Classic, editie Tanzania oktober 2019? Een onvergetelijke en inspirerende ervaring. De gesponsorde plaatsen zijn inmiddels vergeven. Wel verzorgen wij een wielerkledingset. Voor meer informatie mailt u ward.de.moor@vvaa.nl.
Dutch airport challenge Amref
Fiets mee voor een gezonder Afrika
Op zaterdag 15 juni 2019 klinkt het startschot voor de eerste Dutch Airport Classic. Deze unieke  fietstocht wordt georganiseerd door Amref Flying Doctors samen met de Nederlandse Vereniging van Luchthavens (NVL). Een uniek evenement voor toerfietsers met een passie voor wielersport die zich willen inzetten voor een betere gezondheid in Afrika.