Africa Classic 2017: bent u erbij?

Van 7 tot en met 14 oktober 2017 vindt de Africa Classic plaats: een 6-daagse fietstocht aan de voet van de Kilimanjaro in Tanzania/Kenia. Maak kennis met het échte Afrika! Naast het avontuur, de fysieke inspanning en mentale uitdaging, geeft deze ervaring u ook de kans een bijdrage te leveren aan een betere gezondheid voor Afrika.

U werft voor deze sponsortocht minimaal € 5000,- aan sponsorgeld ten gunste van Amref Flying Doctors. Tijdens de Africa Classic bezoekt u Amref-projecten en ziet u zelf welk verschil uw bijdrage maakt. Inspirerend en onvergetelijk: De Africa Classic zal uw leven veranderen!

Sponsoring

VvAA sponsorde de eerste tien leden die zich aanmelden voor de Africa Classic 2017 met ieder € 1000,-. Deze plaatsen zijn inmiddels bezet. Als u zich aanmeldt, zetten wij u op een wachtlijst. In de loop van het jaar kunnen nog deelnemers afvallen. Vragen? Neemt u dan contact op met Ward de Moor, senior communicatieadviseur, via 030 247 40 16 of ward.de.moor@vvaa.nl.

Inschrijven Africa Classic

Schrijft u zich in via www.africaclassic.nl.  


Meer informatie Africa Classic 2017
Kenya Classic


Een idee voor fondsenwerving?

Hebt u zelf een idee voor fondsenwerving? Of voor een andere activiteit in het kader van Amref en gezondheid in Afrika? Dan is het netwerk van VvAA een goed beginpunt.