Inloggen

Fietst u in 2020 mee met de Tanzania Classic voor Amref?

Van 10 tot en met 17 oktober 2020 vindt de Tanzania Classic plaats. Een onvergetelijk fietsavontuur tegen de prachtige achtergrond van de Afrikaanse natuur. Naast het avontuur, de fysieke inspanning en mentale uitdaging, geeft deze ervaring u ook de kans een bijdrage te leveren aan een betere gezondheid voor Afrika. Durft u de uitdaging aan?

De afgelopen jaren fietsten tientallen leden al mee met de Africa Classic van Amref Flying Doctors. Dit jaar zetten we in op de Tanzania Classic. Op uw eigen mountainbike fietst u in zes dagen 400 km en 4.000 hm rondom Mount Kilimanjaro. 

Het doel is om per persoon minimaal € 5.000,- sponsorgeld binnen te halen voor Amref Flying Doctors. Met dit geld werkt Amref aan een blijvend goede gezondheidszorg in Afrika. Tijdens de Tanzania Classic bezoekt u Amref-projecten en ziet u zelf welk verschil uw bijdrage maakt.

Aanmelden en informatie
Wilt u deze mooie ervaring meemaken? Meld u dan aan via amref@vvaa.nl. De eerste tien leden die zich aanmelden ontvangen van VvAA een bijdrage van € 1.000,- in het sponsorgeld. Kijk op www.africaclassic.nl voor een impressie en meer informatie. 

Voorwaarden en kostenoverzicht 
Voor deze fietstocht in Tanzania hebt u het volgende nodig:
  • Sponsorgeld per deelnemer: € 5.000,- 
  • Inschrijfgeld: € 2.299,-. Dit bedrag is inclusief eten, drinken en overnachtingen 
  • Eigen mountainbike: circa € 1.000,-
  • Materiaal (kleding, schoenen, helm, waterzak etc.): € 750,-(+/-). VvAA zorgt voor een wielershirt voor haar collega’s en de deelnemende leden
  • Sportvoeding: circa € 50,-. 
  • Vaccinatie en malariapreventie: afhankelijk van verzekering en behoefte
  • Visum
     

Meer informatie Tanzania Classic
Kenya Classic


Een idee voor fondsenwerving?

Hebt u zelf een idee voor fondsenwerving? Of voor een andere activiteit in het kader van Amref en gezondheid in Afrika? Dan is het netwerk van VvAA een goed beginpunt.