Inloggen

Fietst u in 2022 mee met Africa Classic voor Amref?

Van 2 tot en met 11 september 2022 vindt Africa Classic plaats door Malawi. Een mountainbiketocht van 400 kilometer en 4.000 hoogtemeters in een land dat nog niet is ontdekt door het massatoerisme. Tijdens de rit komt u in contact met de gastvrije inwoners. Een reis waarbij uw sportieve inspanning een bijdrage levert aan het belangrijke werk van Amref Flying Doctors. Tijdens Africa Classic Malawi bezoekt u diverse Amref-projecten en ziet u met eigen ogen welk verschil uw bijdrage maakt. Durft u de uitdaging aan?

Met Africa Classic Malawi fietst u zes dagen door koele bergen en prachtige natuurparken. Spot wildlife vanaf het zadel van uw fiets en ontmoet de locals. Gaat u van 2 t/m 11 september 2022 met ons mee?

Het doel is om per persoon minimaal € 5.000,- sponsorgeld binnen te halen voor Amref Flying Doctors. Met dit geld werkt Amref aan een blijvend goede gezondheidszorg in Afrika. 

Aanmelden en informatie
Wilt u deze mooie ervaring meemaken? Meld u dan voor de sponsoring aan via amref@vvaa.nl. U meldt zich ook zelf aan voor Africa Classic via africaclassic.nl.

Webinar met meer informatie

Speciaal voor u als VvAA-lid biedt Africa Classic een webinar aan. Kom op deze avond alles te weten over Africa Classic en stel uw vragen. Meld u eenvoudig aan.

Voorwaarden en kostenoverzicht 
Voor deze fietstocht in Malawi hebt u het volgende nodig:
  • Sponsorgeld per deelnemer: € 5.000,- 
  • Inschrijfgeld: € 2.499,-. Dit bedrag is inclusief vliegtuigticket, eten, drinken en overnachtingen 
  • Eigen mountainbike
  • Materiaal (kleding, schoenen, helm, waterzak etc.). VvAA zorgt voor een wielershirt voor haar collega’s en de deelnemende leden
  • Sportvoeding: circa € 50,-. 
  • Vaccinatie en malariapreventie: afhankelijk van verzekering en behoefte
  • Visum
     

Meer informatie Africa Classic
Kenya Classic


Een idee voor fondsenwerving?

Hebt u zelf een idee voor fondsenwerving? Of voor een andere activiteit in het kader van Amref en gezondheid in Afrika? Dan is het netwerk van VvAA een goed beginpunt.