ONT

Voordeel voor ONT-leden

Tandtechnicus en ONT-lid heer Fonseca van TPP Bolnes staat in zijn praktijk.

Met de Organisatie van Neder­landse Tand­prothetici (ONT) werken we samen op terreinen waar we elkaar kunnen versterken en comple­mentair zijn.

Over VvAA

Als collectief is VvAA de stem en steun van zorg­verleners in Nederland. In 1924 gestart door een arts, dieren­arts en een tandarts die vonden dat ze samen sterker stonden, is de organisatie inmiddels uitgegroeid tot een collectief van ruim 130.000 leden.

Gezamenlijk laten we onze stem horen op zorg­brede onderwerpen als bezieling in de zorg, vrije artsen­keuze en vermindering van regeldruk. Verder ondersteunt VvAA individuele leden en hun zorg­ondernemingen met kennis­deling, advies, ontwikkeling, verzekeringen en andere beroeps­specifieke dienst­verlening. Afgestemd op hun situatie en ontwikkeld door en voor zorg­professionals.

Logo ONT

Producten en diensten

Praktijkstart of overname

De stap naar het starten of overnemen van een praktijk brengt veel zaken met zich mee die goed geregeld moeten worden. In dit proces staan wij u voor klaar met deskundig advies en begeleiding op maat. 

Meer informatie

Stoppen met uw praktijk

U overweegt om uw praktijk over te dragen? Is dat financieel haalbaar en wat is dan het juiste moment? Wij denken graag met u mee en begeleiden u bij alle noodzakelijke stappen in dit traject.

Meer informatie

Waarom kiezen voor VvAA?

  • Groot als netwerk in de zorg, klein in contact
  • Exclusief ledenvoordeel
  • Beroepsgerichte dienstverlening
  • Toegang tot relevante en unieke kennis

Vragen?

Wij helpen graag. Bel ons op werk­­dagen tussen 8.00 en 17.30 uur.

Ledenservice
030 247 47 89 - optie 3
Bel ons
PrivacyverklaringAlgemene voorwaardenDisclaimerCookiegebruikCookie instellingen