AOV-advies

Een AOV met passende dekking en premie gebaseerd op úw situatie

Ook voor de zelfstandig ondernemende psychologen is een goede arbeidsongeschiktheidsverzekering van groot belang. Bij arbeidsongeschiktheid blijft uw werk liggen en uw inkomsten lopen terug. U bent niet meer in staat om uw normale inkomen te verdienen.

Inkomens­achteruitgang

Als zelfstandige ontvangt u geen wettelijke uitkering waarop u kunt terugvallen. Dat betekent mogelijk een forse inkomensachteruitgang, met alle extra zorgen van dien.

Speciaal voor leden van NvGzP heeft VvAA een mantel ontwikkeld in samenwerking met inkomensverzekeraar De Amersfoortse. Hiermee heeft u recht op:

  • Extra uitkering bij overlijden of invaliditeit door een ongeval van respectievelijk 1 en 2 maal de voor het eerste jaar verzekerde arbeidsongeschiktheidsuitkering.
  • Tot € 7.500 aan rechtsbijstandshulp bij verhaal op derden van inkomstenderving door arbeidsongeschiktheid.
  • Scherpe premie én ledenkorting van 7,5%. Dat is bovenop de 4% doorlopende korting als u niet kiest voor een introductiekorting.

Advies

Arbeidsongeschiktheidsverzekeringen kennen veel verschillende voorwaarden, premies en keuzes in dekking. U wilt niet te veel verzekeren en onnodig veel premie betalen. Maar een te beperkte dekking zorgt dat u financiële zorgen bij arbeidsongeschiktheid blijft houden.

Laat u daarom goed adviseren voor het afsluiten van een AOV. VvAA helpt u graag. VvAA brengt uw financiële situatie in kaart en helpt u bij het opstellen van de juiste dekking. Zo maakt u een bewuste en onderbouwde keuze omtrent uw financiële risico’s.

Lees meer over onze dienstverlening en werkwijze rondom de AOV.

AOV-advies

Vraag een adviesgesprek aan of neem direct contact op via 030 247 47 89.

Adviesgesprek aanvragen
PrivacyverklaringAlgemene voorwaardenDisclaimerCookiegebruikCookie instellingen