Praktijk overnemen

VvAA Praktijkadvies

Huisarts legt patiënt iets uit

U wilt een praktijk overnemen, alleen of met collega's. Een belangrijke stap in uw loopbaan waar veel bij komt kijken. VvAA biedt u advies en begeleiding op maat zodat de praktijkovername vlot verloopt en alle zaken eromheen goed geregeld zijn.

Vrijblijvend gesprek aanvragen

Voordelen

  • Eén aanspreekpunt en altijd advies op maat.

  • Wij kunnen alles rond de praktijkovername voor u regelen.

  • Solide en betrouwbaar advies van de marktleider in vestigingsbegeleiding.

Waarmee kunnen wij u helpen?

Financieel inzicht

Het is belangrijk dat u goed inzicht krijgt in uw nieuwe financiële situatie. Wat zijn bijvoorbeeld de gevolgen voor uw inkomen als u een praktijk overneemt? Is de vraagprijs voor de praktijk die u op het oog hebt realistisch en hoe kunt u de overname het beste financieren? Uw adviseur brengt de financiële gevolgen en investeringen voor u in kaart en biedt u financieel inzicht.

Advies over huisvesting

Goede onderhandelingen en juiste contracten

Werkgeverszaken, teamsamenstelling en risico’s

Praktijkovername in 10 stappen

Emel Yumusak, huisarts
De hele overname heeft iets meer dan een half jaar geduurd. Ik ben er heel tevreden over. Mijn adviseur hielp bij alles en verwees mij zo nodig door naar specialisten binnen VvAA.

Podcast

Praktijkovername, een goede start?

Kiezen voor een eigen praktijk, kan dat nog in deze tijd waarin er steeds meer afkomt op de eerstelijns praktijkhouder? Jazeker, al is een gedegen en tijdige voorbereiding meer dan ooit van belang. VvAA-adviseurs Richard Brugman en Jeroen Renkema beschrijven het proces van praktijkovername aan de hand van hun jarenlange praktijkervaring en VvAA’s Tienstappenplan. Beluister de podcast via de Spotify-link hieronder.

Vragen? We helpen graag

We zijn op werkdagen bereikbaar tussen 8.30 en 17.30 uur.

Advies
030 247 42 69
Bel ons