Praktijk overnemen

VvAA Praktijkadvies

Huisarts legt patiënt iets uit

U wilt een praktijk overnemen, alleen of met collega's. Een belangrijke stap in uw loopbaan waar veel bij komt kijken. VvAA biedt u advies en begeleiding op maat zodat de praktijkovername vlot verloopt en alle zaken eromheen goed geregeld zijn.

Aanvragen adviesgesprek

Voordelen

  • Eén aanspreekpunt en altijd advies op maat.

  • Wij kunnen alles rond de praktijkovername voor u regelen.

  • Solide en betrouwbaar advies van de marktleider in vestigingsbegeleiding.

Waarmee kunnen wij u helpen?

Praktijkovername in 10 stappen

Emel Yumusak, huisarts
De hele overname heeft iets meer dan een half jaar geduurd. Ik ben er heel tevreden over. Mijn adviseur hielp bij alles en verwees mij zo nodig door naar specialisten binnen VvAA.

Podcast

Praktijkovername, een goede start?

Kiezen voor een eigen praktijk, kan dat nog in deze tijd waarin er steeds meer afkomt op de eerstelijns praktijkhouder? Jazeker, al is een gedegen en tijdige voorbereiding meer dan ooit van belang. VvAA-adviseurs Richard Brugman en Jeroen Renkema beschrijven het proces van praktijkovername aan de hand van hun jarenlange praktijkervaring en VvAA’s Tienstappenplan. Beluister de podcast via de Spotify-link hieronder.

Uw praktijksituatie

Ik ben me aan het oriënterenIk wil een praktijk startenIk wil een praktijk waarnemenIk wil een praktijk overnemenIk wil toetreden tot een maatschapIk voer een eigen praktijkIk wil een praktijk overdragen

Vragen? We helpen graag

We zijn op werkdagen bereikbaar tussen 8.30 en 17.30 uur.

Advies
030 247 42 69
Bel ons