Verlotingen

Meld u aan voor de verloting

hartslag

Waar gaat uw interesse naar uit? Loot als VvAA-lid of Arts en Auto-lezer exclusief mee voor een nieuw (kinder)boek, scheurkalender of toegangskaartjes.

Meedoen

Via Arts en Auto

In het magazine worden regelmatig (boek)verlotingen aangekondigd waar u als VvAA-lid exclusief aan kunt meedoen. Soms betreft het ook een spel, (scheur)kalender, e-book of toegangskaartjes.

In het huidige nummer kunt u meeloten voor:

  • Hartslag, de nieuwe roman van Miriam Guensberg.

Samenvatting

Na een lange, giftige relatie bevrijdt Esther de Beaufort zich van haar kwelgeest. In haar nieuwe, landelijke woonstek mijmert ze over oude geliefden. Haar pijnlijke maar vaak ook tedere herinneringen tonen de onvervulde verlangens van een vrouw die als kind niet gezien werd door haar verwarde Pools-Joodse moeder Eenmaal op vrije voeten herschikt Esther haar bestaan met de nodige zelfspot. De ontmoeting met een oud-klasgenoot zorgt voor een ontroerende wending. De reis die ze dan naar Polen maakt om een Oekraïense vluchtelinge te helpen, brengt haar ook dichter bij haar eigen hartslag in deze rijke vertelling over vallen en weer opstaan.

Bonne chance

U doet mee door een mail te sturen met de benodigde gegevens zoals naam, lidmaatschapsnummer en het boek of de winactie waarvoor u meeloot (zie praktische informatie). Helaas kunnen wij onvolledige vermeldingen niet verwerken.

Vergeet tevens niet te vermelden om wat voor soort prijs het gaat; soms kunt u kiezen tussen een hardcopy-versie of een e-book van dezelfde titel.

Winnaars worden bekendgemaakt via de website van Arts en Auto en krijgen het boek zo snel mogelijk thuisgestuurd. Heeft u gekozen voor een e-book? Dan ontvangt u de downloadlink per mail.

Wij wensen u heel veel geluk bij de loting!

Geluksvogels

Bekijk de winnaars van de vorige (boek)verloting.

Uw ledenvoordeel

Praktische informatie

U meldt zich aan per e-mail om mee te doen met de verloting.

Verstuur uw aanmelding naar verloting@artsenauto.nl en houd rekening met:

  • Vermeld duidelijk uw lidmaatschapsnummer en uw volledige naam.
  • Wij kunnen alleen aanmeldingen die volledig zijn verwerken.
  • Geef ook aan voor welk boek of andere actie u meeloot (en of dit een boek, spel of e-book is).
  • Winnaars ontvangen zo snel mogelijk bericht.

Disclaimer: Wanneer u meedoet met een boekverloting via Ledenvoordeel en u behoort tot één van de winnaars, gaat u akkoord met het eenmalig delen van uw adres met de uitgeverij voor toezending van uw prijs en publicatie van uw naam op de Arts en Auto-website voor minimaal 3 maanden. Daarna verwijderen wij uw gegevens in overeenstemming met de privacywetgeving.

PrivacyverklaringAlgemene voorwaardenDisclaimerCookiegebruikCookie instellingen