Cinetree

Kijk 1 maand gratis Cinetree

VvAA-leden kunnen 1 maand gratis films en documentaires bekijken op Cinetree. Hieronder valt ook de indrukwekkende documentaire "Morgen gaat het beter", gepresenteerd door Humberto Tan.

Bekijk het aanbod

Vol wijsheid

De Cinetree collectie bestaat uit een unieke verzameling films en documentaires. Wekelijks selecteren en cureren ze samen met filmmakers, acteurs nieuwe parels die u gezien moet hebben. Iedere film wordt persoonlijk ingeleid door een curator. Ontdek welke films nu te zien zijn voor Cinetree members.

Kijktip:

"Morgen gaat het beter" is een indrukwekkend korte documentaire gepresenteerd door Humberto Tan in samenwerking met Cinetree en het Fotomuseum aan het Vrijthof. Het is het meest persoonlijke project van Humberto ooit, waarbij hij de tijd heeft genomen om écht naar mensen van honderd jaar en ouder te luisteren en in hun ogen te kijken. In dit ontroerende en inspirerende project gaat Humberto in gesprek met vijf bijzondere honderdjarige individuen. Humberto bevraagt hen over de essentie van het leven, hun gelukkigste momenten, hun grootste angsten en hun diepste dromen. Met elk gesprek onthult Humberto een uniek levensverhaal dat vol wijsheid, ervaring en emotie zit. "Morgen gaat het beter" neemt ons mee in het leven van deze honderdplussers en laat ons kennismaken met hun persoonlijke perspectieven en levenslessen.

De documentaire is beschikbaar vanaf 23 september a.s.

Uw ledenvoordeel

Praktische informatie

  • Prijs: Gratis
  • kortingscode: artsenautopromo
  • Vrijblijvend alleen een account aanmaken met email adres en wachtwoord. Er zijn verder geen gegevens nodig
  • Deze aanbieding is geldig tot en met 12 oktober 2023