Student Profiel Analyse

Krijg inzicht in je gedrag en drijfveren

Jongeman met telefoon in zijn hand glimlacht vriendelijk

Jezelf goed leren kennen is belangrijk. Hoe je dat doet? Bijvoorbeeld met de Student Profiel Analyse (SPA) van VvAA. Met deze analyse zie je in één oogopslag waar je energie én kracht liggen. Handig voor het maken van de juiste (loopbaan)keuzes.

Aanvragen

In 10 minuten ingevuld

De SPA bestaat uit een korte online vragenlijst die slechts 10 minuten van je tijd kost. Als resultaat krijg je een uitgebreid en overzichtelijk rapport dat antwoord geeft op deze belangrijke vragen:

  • Wat motiveert mij?
  • Waar krijg ik energie van?
  • Hoe doe ik mijn dingen?
  • Waarvan raak ik gefrustreerd?
  • Welke taken en werkgebieden passen bij me?

Met de analyse in handen ben je uitstekend voorbereid om je carrière een glanzende start te geven. Dat doe je door de inzichten te vertalen naar je LinkedIn-profiel, cv en de pitch voor je nieuwe werkgever.

Wat kost het?

Je betaalt eenmalig een bedrag van € 75,- voor de Student Profiel Analyse. Na het invullen van de test ontvang je een uitgebreid rapport met inzichten over jouw drijfveren en gedragsstijl(en).

Binnen 3 werkdagen ontvang je na je aanmelding een link naar de test. Eenmaal ingevuld, ontvang je binnen 1 week het uitgebreide rapport thuis.

Voorbeeldrapport

Wil jij weten wat voor uitgebreid rapport je thuisgestuurd krijgt? We hebben een voorbeeldrapport van de Student Profiel Analyse voor je klaargezet, zodat je een eerste indruk krijgt. In het rapport vind je een korte uitleg over de test, een samenvatting van jouw resultaten én gedetailleerde informatie over de antwoorden die jij hebt ingevuld.

Download voorbeeldrapport

Aanvragen

Student Profiel Analyse

PrivacyverklaringAlgemene voorwaardenDisclaimerCookiegebruikCookie instellingen