Cyber en Data Risks

Voor uw praktijk of instelling

Schade melden

Schade door cybercriminaliteit is al vervelend genoeg

Heeft u schade geleden door een aanval van cybercriminelen? Samen met onze partners zorgen we ervoor dat de schade (indien mogelijk) zo snel mogelijk vakkundig wordt hersteld.

Na uw schademelding krijgt u direct hulp van het Incident Response team

Het incident response team is in staat snel te handelen in het geval van een beveiligingsincident met computers of netwerken. Het doel is om de schade te beperken en snel hervatting van de bedrijfsactiviteiten te bevorderen. Naast reactie op incidenten richten onze partners zich ook op advisering, preventie en bescherming

Meld uw schade

Heeft zich een incident zoals een hack of een datalek plaatsgevonden? Neem direct contact met ons op via het 24-uurs alarmnummer 020 517 07 00.

Bel alarmnummer

Hoe behandelen wij uw schade?

  • Onze partner schakelt forensisch specialisten in om mogelijk binnen 72 uur te bepalen wat de omgeving en de oorzaak van het incident is.
  • De Autoriteit Persoonsgegevens en/of mogelijk de betrokkenen worden geïnformeerd. Het Incident Response Team adviseert u.
  • Aansprakelijkheid en eigen schade zijn een grote zorg. Het Incident Response team staat klaar om u bij te staan. Daarnaast krijgt u bijstand van een PR-bureau voor advies bij communicatie en hulp ter voorkoming van reputatieschade indien nodig.
  • Het herstellen van schade aan uw systemen en/of netwerk door specialisten.
  • Eventuele evaluatie en nabespreking.
PrivacyverklaringAlgemene voorwaardenDisclaimerCookiegebruikCookie instellingen