Bij de start alles in één keer geregeld

Als je net begint als zelfstandig tandarts, merk je dat er veel te regelen valt. VvAA weet wat je te doen staat. Om ervoor te zorgen dat jij gebruik kan maken van onze jarenlange kennis en onze ervaring met het begeleiden is speciaal het VvAA tandartsenpakket samengesteld.

Lees meer over het pakket

Aan de slag als tandarts

De zakelijke kant van een tandarts

Als jong professional én zelfstandig ondernemer komt er veel op je af. Wil je de zakelijke kant goed en gemakkelijk regelen? Het VvAA tandartsenpakket biedt advies en diensten speciaal voor jong professionals. Wat het beste bij jou past, bespreek je met je persoonlijk adviseur. Zo ben je verzekerd van goed advies en zijn je zaken goed en voordelig geregeld.


De voordelen van het tandartsenpakket

  • Alle ondersteuning en advies voor de jong professional bij één adviseur
  • Alle zakelijke beslommeringen rondom je beroep nemen we van je over
  • Zakendoen met de marktleider in advies op maat voor jong professionals

Vraag een adviesgesprek aan

Stap voor stap vooruit plannen biedt zekerheid

Je gaat binnenkort als tandarts aan de slag. Dan komen er veel zaken op je af die geregeld moeten worden en is het overzicht makkelijk kwijt te raken. Het VvAA stappenplan voor de startende tandarts helpt je hierbij. Het biedt overzicht in de stappen die je moet nemen om zonder zorgen te kunnen starten als tandarts.

Vragen die wij direct kunnen beantwoorden

Aangezien je net begint met waarnemen kan het zijn dat er veel nieuwe zaken op je afkomen die vragen op kunnen roepen. Wij hebben een aantal veelgestelde vragen op een rijtje gezet.