Inloggen

Medisch specialist en starten als zzp'er?

VvAA helpt je ondernemen

Maak een afspraak

Medisch Specialistenpakket

Starten als zzp'er?

Medisch specialist en zelfstandig ondernemer

Je gaat aan de slag als zzp’er: zelfstandig ondernemer zonder personeel. Daarmee kies je voor vrijheid, flexibiliteit en ervaring opdoen bij uiteenlopende opdrachtgevers. Je wilt de zakelijke kant van het zelfstandig ondernemerschap goed regelen. Het Medisch Specialistenpakket is speciaal voor dat doel ontwikkeld. Vertrouw op onze startersadviseur die je helpt en adviseert om je zaken makkelijk en efficiënt te organiseren.

Regel je zaken in één keer goed

Als je zzp’er wordt, valt er op administratief gebied veel te regelen. Zowel vóór je start als daarna. Onze startersadviseur weet precies wat je te doen staat, ondersteunt je en heeft een handige checklist voor je beschikbaar. We zetten de drie belangrijkste onderdelen van het Medisch Specialistenpakket voor je op een rij.

Voordelen Medisch specialisten­pakket


  • Persoonlijk contact met je eigen startersadviseur en het team van experts.
  • Jaarlijks adviesgesprek.
  • Het gemak van alles onder één dak met een keuze uit een Plus- en Opti­maal-pakket.

Drie pijlers van het Medisch Specialistenpakket


1. Jezelf verzekeren tegen beroepsrisico´s


Als medisch specialist werk je voor en met mensen. Dat maakt het werk mooi en tegelijkertijd niet zonder risico’s. Kom je in de problemen, dan heeft dit grote impact. De beroepsaansprakelijkheidsverzekering en beroepsrechtsbijstandverzekering van VvAA bieden je juridische bijstand bij een (tucht)klacht of claim. Ook krijg je advies om die juist te voorkomen.

2. Je inkomen als medisch specialist veiligstellen


Stel, je krijgt een ziekte, ongeval of burn-out, waardoor je langere tijd niet kunt werken. Hoe zit het dan als zzp’er met je inkomen? Met een goede arbeidsongeschiktheidsverzekering hoef je je daarover geen zorgen te maken. Als tussenpersoon vinden wij voor jou de verzekering die het best bij jou past. Regelmatige checken we of die nog steeds past bij je persoonlijke situatie.

3. Je administratie op orde brengen


Als zzp’er heb je ook ondernemersverplichtingen. Denk aan facturen sturen, inkomsten & uitgaven bijhouden en je jaarstukken opmaken. Wij wijzen je de weg, geven je tips, stellen je jaarrekening op en verzorgen je belastingaangifte. Zodat jij je zoveel mogelijk kunnen richten op de zorg voor je patiënten.

Wie is je startersadviseur 


Vind jij persoonlijk contact ook belangrijk? Maak dan eens kennis met je startersadviseur.

Jan-Willem Gutteling | VvAA

Jan Willem Gutteling


Werkgebied West-Nederland


Neem contact op met VvAA  06 - 81 25 07 14

contactformulier  Stuur uw bericht

startersadviseur Amber van Gils

Amber van Gils


Werkgebied Oost-Nederland


Neem contact op met VvAA  06 - 13 66 40 48

contactformulier  Stuur uw bericht

Bas Souren | VvAA

Bas Souren


Werkgebied Limburg


Neem contact op met VvAA  06 - 82 53 42 96

contactformulier  Stuur uw bericht

5% FMS-voordeel

Ben je lid van FMS én van VvAA? Dan ontvang je 5% premiekorting op de particuliere schadeverzekeringen van VvAA. Of het nu gaat om een reisverzekering of particuliere aansprakelijkheidsverzekering. Je krijgt extra dekkingen, bijvoorbeeld voor medische apparatuur in de autoverzekering en inboedelverzekering.

Maak een afspraak met je adviseur