Juridische servicedesk van NVGzP/VvAA

Klacht, claim, geschil?

Een klacht, claim of geschil, niemand zit er op te wachten. Het zijn ingrijpende gebeurtenissen in uw leven en helaas zijn ze niet uit te sluiten. Mocht het ooit zover komen, dan staat de Juridische servicedesk van de NVGzP/VvAA voor u klaar.

Preventief advies

De Juridische servicedesk is er niet alleen voor conflictsituaties, maar vooral ook voor preventief advies. Voorkomen is ook hier beter dan genezen.

Contact met de helpdesk

U kunt de medewerkers van de helpdesk bereiken tussen 08.30 en 17.30 uur via 030 247 49 99. U krijgt dan direct een jurist aan de lijn voor telefonisch advies.


In het toegezonden vragenformulier kunt u meer informatie kwijt. Na ontvangst nemen benaderen wij u op het door u gewenste tijdstip.

En de kosten?

De juridische helpdesk is kosteloos voor VvAA-leden. Houd u uw lidmaatschapsnummer bij de hand. De Juridische servicedesk is bedoeld voor korte telefonische adviezen (maximaal 20 minuten). Aan langere, complexere adviezen zijn kosten verbonden. De jurist zal dit aangeven en aan u een schriftelijk voorstel doen voor het uitbrengen van een advies tegen betaling met een beraming van de te besteden tijd en hieraan verbonden kosten. Er zullen dus nooit kosten in rekening worden gebracht voor een eerste mondeling advies. Bovendien geldt het voorgaande niet voor leden die bij VvAA een rechtsbijstandverzekering hebben afgesloten en het probleem onder de dekking van deze verzekering valt.

Nog geen lid van VvAA?

U betaalt het 1e jaar geen lidmaatschapskosten à € 46). Wilt u geen lid worden van VvAA, maar wel gebruikmaken van de juridische helpdesk? Voor € 24 per jaar kunt u een abonnement afsluiten bij de NVGzP/VvAA Juridische servicedesk.

PrivacyverklaringAlgemene voorwaardenDisclaimerCookiegebruikCookie instellingen