Incompany

Op maat ontwikkeling voor u én uw zorgonderneming

Een vrouw geeft een training voor een scherm en op de voorgrond maken drie trainees aantekeningen met laptop en pen en papier

Wilt u graag uw kostbare tijd zo efficiënt mogelijk inzetten of met het hele team beter omgaan met agressie in de zorg? Vind het antwoord op jullie gezamenlijke ontwikkelvraag met één van onze trainingen. Het opleidingsaanbod is divers en sluit aan op de ontwikkelingen in de gezondheidszorg.

Ontwikkeling op maat

Waar loop je als team tegenaan? En aan welke competenties en vaardigheden is meer behoefte en hoe kan dat intern vervuld worden? Betrek elkaar bij het beantwoorden van deze vragen en creëer daarmee duurzame verbeteringen voor uw zorgonderneming. Ga aan de slag met een gezamenlijk ontwikkeldoel en til het hele team naar een hoger niveau.

Alle trainingen zijn als incompany training op maat te volgen voor uw team of zorgonderneming. Of jullie nu effectiever willen vergaderen, jullie tijd efficiënter willen besteden of beter willen omgaan met agressie en grensoverschrijdend gedrag. U gaat effectief aan de slag met concrete vaardigheden én u krijgt de ruimte om kennis en ervaringen te delen met uw collega's.

VvAA heeft incompany trainingen verzorgd voor:

 • KNGF
 • WDH Zuidoost Drenthe
 • St. Antonius ziekenhuis
 • LAD
 • NVvTG
 • NVH
 • Heliomare
 • PPN Academy
 • GGD Hollands Midden

Al onze trainingen zijn geaccrediteerd en worden met regelmaat getoetst op kwaliteit.

Contact opnemen

De voordelen van Incompany

 • ontwikkelen als team
 • persoonlijke aandacht
 • focus op gezamenlijk ontwikkeldoel

Ontwikkeldoel

Communicatie en samenwerking

Weet hoe u het beste in de ander naar boven haalt? Of u hoe u écht overkomt op anderen? Onze primaire reacties en gewoontes hebben we vaak niet meer op het vizier. Verbeter uw communicatie en samenwerking door éven van de automatische piloot af te gaan.

Effectiviteit

Management­vaardigheden

Behoefte aan hulp of advies?

We staan voor u klaar. Vraag alles wat u wilt weten over onze incompany trainingen en teamcoaching mogelijkheden of krijg advies over welke opleiding of training aansluit bij de wensen en behoeften van jullie team.

Contact opnemen

Opleidingen en trainingen

Wij bieden opleidingen en trainingen aan die ideaal zijn voor het hele team. Benieuwd naar meer? Bekijk dan al onze opleidingen en trainingen.

Een vrouw achter een laptop en een vrouw schrijft in een schrift aan een witte tafel
Communiceren met impact in de zorg

Voor uw team

Zijn jullie met meerdere collega’s en hebben jullie een gezamenlijk ontwikkeldoel? Dan komen wij graag naar u, of een door u gekozen locatie, om een training op maat te verzorgen. Dit is vaak voordeliger dan een individuele training per collega.

Incompany trainingen zijn erg effectief, omdat jullie grondig ingaan op onderwerpen die voor jullie relevant zijn. Wij nemen vooraf contact met u op om de ontwikkelvraag en gewenste onderwerpen door te nemen. Samen met u bepalen we de meest effectieve trainingsvorm, waarna we een offerte maken op basis van de groepsgrootte, wensen en het aantal dagen of dagdelen.

Teamcoaching

Met teamcoaching behandelen we, met een pragmatische en nuchtere aanpak, een thema dat voor jullie meer aandacht verdient. Mogelijk willen jullie de visie verder uitdiepen, werken aan een open cultuur of de samenwerking nog meer versterken. Wat gaat goed en wat kan beter? Teamcoaching is vaak een uitgebreider en langduriger traject dan een incompany training. Met als resultaat dat jullie op eigen kracht verder kunnen.

Alles over teamcoaching

Vragen?

Wij helpen graag. Bel ons op werkdagen tussen 8.30 en 17.30 uur. Of stuur een e-mail.

Opleidingen
030 247 43 28
Bel ons
Opleidingen
opleidingen@vvaa.nl